משגעעעעע אותי!!

inbale

New member
משגעעעעע אותי!! ../images/Emo46.gif

שוב ושוב אני רואה הורים שמחזיקים תינוקות בידים שלהם בזמן נהיגה. לפני כמה חודשים ראיתי שלושה מסלולים ממני אבא שהחזיק תינוק בן חצי שנה אולי על ההגה!!!!! מה צריך לעשות כדי שאנשים יבינו שהם משחקים עם החיים של היקר להם מכל?

דן צ

New member
" לי זה לא יקרה"

חחחחחחחח, הצחקתם אותי, לכם זה לא יקרה ?? ועוד אך יקרה , וזאת הבעיה רק אחרי שזה קורה מבינים את חומרת הדברים, ואיפה המשטרה?? לצערינו עסוקה מעל הראש בסיקול הטרור , אז קצת כובד ראש שיהיה לאנשים בכביש, לפחות זה

אז אני עושה...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אני הכי שונא שאני מרגיש חסר אונים...מול הורים חסרי אחריות...שחושבים שהילדים זה ...זבל שאפשר לזרוק במושב האחורי. אז...הצטרפתי לעמותת "קהילה בטוחה" במודיעין, עברנו הדרכה ע"י משטרת התנועה והוסמכנו להגיש "תלונת אזרח". הגשתי 2 עד היום (סה"כ בחודש האחרון) על הורים שלא חוגרים ילדים במושב האחורי והיום קיבלתי הודעה שהתלונה הראשונה נחקרה (כלומר, גררו אחר כבוד את הנהג למשטרת התנועה...)והוגש דו"ח תנועה... ואם אני כבר פה..הכנסתי לאתר שלי סכימה להחייאת תינוקות . ממליץ למי שיש תינוקות, להדפיס ולהדביק מעל הטלפון...כי כשצריך אנחנו כל כך מבוהלים שאנחנו שוכחים הכל...

inbale

New member
אמנון כל הכבוד !! ../images/Emo45.gif

פעם ראשונה שאני שומעת על התארגנות כזו. את החוויה האיומה של לראות מה קורה לילדים בתאונות דרכים שלא היו חגורים חוויתי לצערי מספר פעמים במיון. הייתי זו שהיתה צריכה להגיד להורים שהילד שלהם נהרג ולכן זה משגע אותי שעדין בימינו בשנות האלפיים אנשים עושים שטויות כאילו. פעם הייתי מעירה אבל מאז שנתקלתי פעם אחת בנהג עויין ומאיים החלטתי שאני לא אחנך אנשים. לפני שנה הגיעו אליי אחרי תאונת דרכים הורים לפעוטה בת מספר שבועות. שניהם היו נרעשים מאוד לאחר התאונה ולמזלם לא קרה כלום לא להם ולא לתינוקת. שאלתי אותם למה הילדה לא היתה בכסא בטיחות. התשובה שלהם היתה "אבל אין כיסאות לגודל שלה". התגובה שלי היתה קיצונית אני מודה אבל נתתי להם כזאת שטיפת מוח שאני חושבת שמחדר המיון הם רצו לחנות לקנות כסא בטיחות.

ענבל את צריכה לראות אותו ../images/Emo104.gif

כשהוא (אמנון) רואה כשהוא באמבולנס ילדים לא חגורים... אצל המע"רים זה כבר הפך לספורט...

למעלה