משגע אותי שכל הזמן תוכניות הריאלטי חושבות שמשהו מלאכותי יהיה יותר שווה ממשהו אמיתי
ס סוקרטס פה New member 6/10/08 #1 משגע אותי שכל הזמן תוכניות הריאלטי חושבות שמשהו מלאכותי יהיה יותר שווה ממשהו אמיתי
R rebecca121 New member 6/10/08 #2 שידור חי יש יותר אמיתי מזה?!?! זה היה פשוט רגע אדיר מבחינתי... הייתי בהלם, סוף סוף ההפקה החזירה לתחמנים המטומטמים.
שידור חי יש יותר אמיתי מזה?!?! זה היה פשוט רגע אדיר מבחינתי... הייתי בהלם, סוף סוף ההפקה החזירה לתחמנים המטומטמים.
R rebecca121 New member 6/10/08 #4 ראית את אחד מהם אומר הערב ש"צ ומחייכים אחד לשני חיוכים סתומים? ?!!? אני לא אומרת שהם לא מרמים, אבל לא בצורה מטומטמת.
ראית את אחד מהם אומר הערב ש"צ ומחייכים אחד לשני חיוכים סתומים? ?!!? אני לא אומרת שהם לא מרמים, אבל לא בצורה מטומטמת.
R rebecca121 New member 6/10/08 #7 זה משנה כשזה אצלי במסך סתם, כי פשוט קולטים עליהם שהם עושים משהו לא בסדר!
י יNOT New member 6/10/08 #8 צודק, אבל.... כנראה שרק מעכשיו ההפקה תעניש על זה. תצטרך לחכות ולראות אם זה אירוע חד פעמי , או שבאמת אוכפים את החוקים.
צודק, אבל.... כנראה שרק מעכשיו ההפקה תעניש על זה. תצטרך לחכות ולראות אם זה אירוע חד פעמי , או שבאמת אוכפים את החוקים.
ד דורוN New member 6/10/08 #10 אחרי הערב אף אחד לא יתאם הדחות. גם לא שי,שלמזלו הכל כך טוב הוא לא יצא שעיר לעזאזל ומושפל מול דיירי הבית.
אחרי הערב אף אחד לא יתאם הדחות. גם לא שי,שלמזלו הכל כך טוב הוא לא יצא שעיר לעזאזל ומושפל מול דיירי הבית.
J jaycom New member 6/10/08 #9 בחרו להתעסק עם הבנאדם שלא רואה אף אחד ממטר חח עינב הרגה אותי איך היא יצאה על האח הגדול בזמן שהוא דיבר. אין לה בושה לאישה הזאת. וואלה קנתה אותי במהלך הזה לצאת נגד ההפקה. אם עינב ויוסי יחליטו לעזוב זאת הנקמה הכי גדולה שיכולה להיות נגד ההפקה.. הלוואי שזה יקרה
בחרו להתעסק עם הבנאדם שלא רואה אף אחד ממטר חח עינב הרגה אותי איך היא יצאה על האח הגדול בזמן שהוא דיבר. אין לה בושה לאישה הזאת. וואלה קנתה אותי במהלך הזה לצאת נגד ההפקה. אם עינב ויוסי יחליטו לעזוב זאת הנקמה הכי גדולה שיכולה להיות נגד ההפקה.. הלוואי שזה יקרה