משדרגים את השינה ב-

משדרגים את השינה ב-../images/Emo43.gif

רוצים לזכות במזרן שישדרג לכם את הלילה? כולנו יודעים עד כמה שינה טובה, חשובה לבריאות ולאורח חיים תקין. לכל אחד מאיתנו יש את הרגלי השינה ואת דפוסי ההירדמות שלו: יש כאלו שמסוגלים להירדם רק במיטה שלהם, יש כאלו שלא נרדמים בלי הנוכחות של בן הזוג לידם ויש את אלו שאוהבים לישון רק על מזרן קשה במיוחד. פורום נשואים טריים מזמין אתכם לספר מתי ואיפה אתם ישנים הכי טוב ואולי לזכות במזרן איכותי מדגם grand של ד"ר גב! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=148686794
מה היה האירוע הברזילאי הכי חשוב השנה עבורכם? פורום תרבות ומוזיקה ברזילאית מזמין אתכם לספר על האירוע הכי חשוב שקרה בתרבות הברזילאית בשנה החולפת. חמישה גולשים יזכו בדיסק החדש 'הצבעים שלי', של היוצרת הישראלית ברזילאית - אליזט: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=636&MessageId=148691855

noash5

New member
נצל"ש - transdesig בעיה בהזמנה

ב - 05/01 עשיתי הזמנה מ-transdesig. קיבלתי עוד מאותו היום מייל מ-SUMO בה נכתב שהחבילה נשלחה אליי ודווחה בתור מתנה. הוא צירף כקובץ חשבונית מס ובה מצויין מס' החבילה ואתר הדואר שם למעקב. כל פעם שאני מזינה את המס' של החבילה באתר הוא רושם לי שלא קיימת חבילה כזאת ושעליי לחכות, אולי היא נשלחה לאחרונה ולוקח לזה זמן להתעדכן... חיכיתי, מה-05 לחודש עד היום (13) עברו מספיק ימים ומס' החבילה עדיין לא קיים. לצורך השוואה נשלח אליי משהו אתמול מאיביי והוא כן מופיע שם... קרה לכן משו דומה איתם? לדאוג? תודה לעונות...

ככה...

טראנסדיזיין שולחים בדואר לא רשום. הדואר בארה"ב (משם הם שולחים) נותן מספר לכל חבילה, אבל זה לא מספר שאת יכולה לעקוב אחריו, אלא הוא רק נותן לך את התאריך והמקום בו התקבלה החבילה למשלוח.עצם זה שנתנו לך מספר יכול להרגיע אותך שהחבילה אכן נשלחה, אחרת לא היה מספר... את מציינת שעברו 8 ימים מאז ההזמנה, חכי עוד קצת... החבילות בד"כ מגיעות תוך שבועיים. תתחדשי!

noash5

New member
גם את התאריך ומקום המשלוח הוא לא נותן...

הוא רושם שהיא לא קיימת...

בדקת סטטוס הזמנה בטרנסדיזיין?

יש לך בעמוד הראשי אופציה של Order Status. אם רשום שם שזה נשלח אז זה נשלח. יש עכשיו סופות בחוף המזרחי אז יכול להיות שהדואר האווירי מושבת ולכן יש עיכובים... גם אני חיכיתי עכשיו 3 שבועות לחבילה מסטרוברי-נט, כי זה התעכב שבועיים בדואר בהונג קונג בגלל ענייני מזג אוויר... בכל מקרה, אני ממליצה לך לחכות עוד שבוע ואם עדיין לא הגיעה החבילה תשלחי מייל לשירות הלקוחות של טראנסדיזיין.

noash5

New member
בדקתי,

באתר כתוב שזה נשלח אבל משו נראה לא הגיוני שהיה כתוב שהחבילה לא קיימת.... אני אמתין כמו שאמרת ונראה מה יקרה, יכול להיות שזה באמת בגלל מזג האוויר. תודה רבה על התגובות!

למעלה