משדרגת קצת את הפינה

משדרגת קצת את הפינה ../images/Emo13.gif ../images/Emo182.gif

אבל חס וחלילה לא גונבת אותה לאף אחד
שיר השבוע של לילה- שיר השבוע לא של לילה- השיר המאוס של השבוע- משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע- משהו מוזר שקרה לכם השבוע- משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסר לאומה- תמונה שבא לשים-

עונההה ../images/Emo27.gif

שיר השבוע של לילה- לוקה דה אמור שיר השבוע לא של לילה-המומינים חחחח השיר המאוס של השבוע-אין משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-"תעשה לי טובה.." משהו מוזר שקרה לכם השבוע-קיבלתי 100 בתנ"ך (זה מוזר!!) משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-קולה ??
משהו שעשה את השבוע-אתמול מסיבה משהו שהרס את השבוע-כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לחברה
מסר לאומה-smileeeeeeeee תמונה שבא לשים-

E F R A T3

New member
-->

שיר השבוע של לילה-la ultima noche שיר השבוע לא של לילה-yesterday(ביטלס),וcrazy(אלאניס מוריסט),איה כורם-קיץ
השיר המאוס של השבוע-כל המאיה בוסקילה ושרית חדד למיניהן
משפט שאמרתם אותו הרבה-לא זכור לי
משהו מוזר שקרה לכם השבוע-הלכתי לאיבוד . ... .. . .
משהו שהרס את השבוע-יום רביעי נתקעתי בפקק ענק ואז איחרתי לעבודה ואז חטפתי צווחות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של לילה
מסר לאומה-אל תלכו לאיבוד ואל תתקעו בפקקים
תמונה שבא לשים-

E F R A T3

New member
שני סעיפים ששכחתי-->

משהו שעשה את השבוע-אתמול בערב. משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ עליו-ממ לא ...:)

קרייזי ../images/Emo99.gif אלאניס ../images/Emo99.gif

טוב, תשובותיי: שיר השבוע של לילה-מה הם אומרים עליה שיר השבוע לא של לילה-Alanis Morissette-So-Called Chaos, You Oughta Know, This Grudge, Flinch, Spineless, Excuses... נו , אני חולה עליה
השיר המאוס של השבוע-
לא שמעתי מוזיקה שלא רציתי לשמוע (משמע, שמעתי רק דיסקים
) משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-אממ לא יודעת.. משהו מוזר שקרה לכם השבוע- היו דברים הזויים בהחלט
משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ- אין משהו שעשה את השבוע-אתמול... משהו שהרס את השבוע-לימודים כרגיל
, למרות שלא כל כך
(יחסית לכמה שהם הולכים להרוס את השבוע הבא)... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-הופעה של לילה
, ולהיפטר ממבחנים! מסר לאומה-להלהלהלהלה
תמונה שבא לשים-אין לי כוח

A t z a

New member
גנבת../images/Emo123.gif../images/Emo6.gifסתם כפרע../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

את מוזמנת לאמץ את הפינה
שיר השבוע של לילה-בא לו הלילה שיר השבוע לא של לילה-הפכתי אבן,אמן ויהיה,תמיד אוהב תמיד נפגע-איגי וקסמן. you oughta know,thank you- אלאניס השיר המאוס של השבוע-דרך המלך משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-אין לי כוח ללמוד לספרות
משהו מוזר שקרה לכם השבוע-לא זוכרת משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-לאדעת
! משהו שעשה את השבוע-היה נחמדי
כולו והיום משהו שהרס את השבוע-עומס ממבחנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
הופעההה
מסר לאומה-בי האפי
? תמונה שבא לשים-לא באאאא

Unknownway

New member
עונהה

שיר השבוע של לילה-ארץ מעורבבת שיר השבוע לא של לילה-Jan Arden - Where No One Knows Me השיר המאוס של השבוע-אין משפט שאמרתם אותו הרבה השבוע-"אוףףףףף" משהו מוזר שקרה לכם השבוע-לא זכור לי משהו שקניתם ואתם רוצים להמליץ-אוכל סיני
מומלץ תמיד משהו שעשה את השבוע-האוכל!!!!!!! משהו שהרס את השבוע-כשנגמר האוכל!!!!!!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עוד אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!! מסר לאומה-אאאאאאאאוווווווווווווכככככככלללללללללללל ... ולילה
תמונה שבא לשים-

למעלה