משדרים את הקרנבל

Palalolito

New member
משדרים את הקרנבל

פעם זה היה ביום שבת עם סלבה ברזילאי ואלי ישראלי מה קורה עם זה יש איזה ערוץ שמשדר את הקרנבל השנה ?!!?!

shellyland

New member
מעולם הקרנבל לא שודר בשידור ישיר

בדרך כלל ערוץ 3 קונה שידור ערוך ומקוצר (3 שעות במקום 24 שעות) מרשת גלובו הברזילאית ומשדר את זה בראש השנה. בשנה שעברה החליפו את אלי ישראלי וסלבה ברזילאי בשניים אחרים (לא זוכרת את שמם, אחד ברזילאי ואחד ארגנטינאי) שהיו הרבה פחות מוצלחים מצוות הפרשנות המסורתי של ערוץ 3. נראה מה יהיה השנה. בכל אופן, אין לי ספק שבמהדורות החדשות של ימים ראשון/שני/שלישי יראו קטע של חצי דקה מהמצעד, וכנראה שנאלץ להסתפק בזה.

ומה עם ערוץ האופנה?

לשלי היקרה (ולכולם) שבוע טוב לשלי - האם מגיע לך מזל טוב ליום הולדתך?אם כן - ברכות מקרב לב - עלי והצליחי. הצלחתך היא הצלחתנו... ולענייננו - דומני שערוץ האופנה משדר את הקרנבל בברזיל - הוא משדר שעות ארוכות של מצעדים. האמת, זה נראה לי די משעמם...העסק מאוד חדגוני, אבל יש שידור...אני לא הצלחתי להבחין שם במוזיקה...אבל אולי לא הבנתי... ואגב, מה זה AXE ולמה אנשים פה לא נהנים מבוסה נובה קלילה פשוטה ונפלאה? נעם.

eldarinn

New member
מי אמר שלא נהנים? ../images/Emo2.gif

נהנים גם נהנים. AXE כלומר אשה' זה סוג של זרם מוסיקלי. ע"ע איבצ'י סנגלו, דניאלה מרקורי וכו'.

batucada

New member
שידור חי

בשנתיים האחרונות שודר הקרנבל בשידור חי מ RIO בערוץ האופנה! היה ענק, הם הציבו מצלמות רחף ורגילות והקרינו כ- 5 שעות רצופות של התנהלות הקרנבל מדי לילה ,ובמשך שבועות קליפים של בתי הספר המנצחים. השנה לא היו פרומואים וכנראה שלא ישודר! בשנה שעברה הקרנבל שודר בערוץ 3 , והפרשנים היו קיקה סמואל וברנרדו גולדשטיין שהיו כל כך מסטולים שבאמת לא היה ברור מה הם רוצים.

giba70

New member
Na TV

לפי לוח השידורים היום בערב בערוץ "ארטה" המהולל: 21:45 - הסרט "דונה פלור נשואה לשניים" 23:30 - סמבה, מוסיקת עולם 00:25 - הכדורגלנים הברזילאים הגדולים ערוץ ארטה זה ערוץ מלוקסמבורג נדמה לי, דובר צרפתית בעיקר, אבל במוזיקה זה לא כל כך קשה להבין. יש שם לפעמים תכניות נפלאות על תרבות לטינו-אמריקנית, כדאי להציץ לעתים. כמובן שגם ב-MEZZO יש תכניות מצוינות על מוזיקה. אז כדאי לשים

למעלה