משדרי FM לiRiver

Kodak997

New member
משדרי FM לiRiver

שלום, לאחרונה קניתי iRiver h340 ואני סה'כ מרוצה עד הגג. אני מתעניין לגבי משדרי FM לאוטו, פונקציה חשובה ביותר לנגן MP3 (הרבה יותר מעברית). בבאג אמרו לי שהמשדרים באישורים של משרד התקשורת. אולם פתחתי את ZAP וראיתי אלף משדרים "פיראטיים" (לא של אייריבר) למכירה. שאלותיי הן: 1. מתי יגיעו המשדרים של IRIVER? 2. האם יש הבדל באיכות בין משדר למשדר, ובכלל האם להנמיך ציפיות מהמכשיר עצמו (בעיות קליטה)? 3. לגבי ספק הכוח למשדר, האם תמיד יהיה מדובר במצת הרכב שיספק את הכוח, או שיש כאלה שמקבלים את הכוח עם USB? תודה.

weird dust

New member
אני לא ממליץ על משדרים

אבל ככל הזכור לי אין מטען מתאים לאייריבר ואין משדר של אייריבר אבל יש של חברות אחרות. בעיקרון הקליטה שלהם בעיתית והם לא שווים את הכסף. אם יש באוטו אפשרות לקלטת ליין-אין או צ'יינג'ר זה עדיף.

stardust19

New member
אם יש לך כניסת ליין-אין זה הדבר הכי

טוב שיש. אם לא-למה לקנות אם אפשר להרכיב לבד???במחירים המופקעים של המכשירים האלה ניתן לבנות 2 סטים של מקמש"ים כבר. ולגבי אספקת החשמל- אני חושב שעדיף כבר סוללה 9V- היא חזיק מעמד לפחו 3-4 שנים. במקרה הרע שנתיים לפחות

weird dust

New member
לא כולם יכולים או יודעים לבנות לבד

וגם סוללת 9V צריך שינמיכו את המתח שלה ל-5.

stardust19

New member
NO COMMENT ../images/Emo11.gif היה פה דיון די רציני

לפני כמה זמן על זה...בסוף הגענן להחלטה שזה לא המקום המתאים לדון בכל מה שקשור לאיך מורידים מתח וכד'.

weird dust

New member
זה באמת לא המקום

אבל בטוח יש פורום אלקטרוניקה (ואם לא אז הגיע הזמן שתנהל אותו
).

Kodak997

New member
כמובן שאני פונה לפתרון של משדר...

כי אין לי באוטו לא ליין-אין, לא טייפ ולא צ'יינג'ר... משדר של אייריבר מצאתי כאן. ואיך המשדרים האלה כ"כ מצליחים ונחשבים ל"סטנדרט" (מאז שהאייפוד נכנס) אם יש להם בעיות קליטה?

stardust19

New member
אאמממ אם שמת לב הם נמכרים בארה"ב

ולא בארץ....וחוץ מזה מי אמר לך שהם כל כך מצליחים??? קראת את התגובות??? בתור חברה שרוצה לקדם מכשיר משלה היא גם יכולה לערוך את התגובות של המשתמשים לפי רצונה, בעצם כל אחד יכול. אני בכלל לא הייתי משתמש בזה אלא הייתי מרכיב לבד משהו שהוא יהיה בהרבה יותר טוב...אבל זה רק אני

weird dust

New member
בקשר לצ'יינג'ר

אתה יכול לחבר צ'יינג'ר למכשיר או שלא? (אם אין לך זה לא אומר שאתה לא יכול). אם אתה יכול ניתן ב120-150 שקל לקנות מתאם מתאים וככה יהיה לך לייין אין.

למעלה