משהא כשנכנס למרקיד יתוש בראש לא תוציא אותו משם

rak dan

New member
משהא כשנכנס למרקיד יתוש בראש לא תוציא אותו משם

משהאינקא ניראה לי שאצלך בהפוכה כרגיל אתה עושה חור בראש ליתוש, וזה מצידך העונש שלנו לתמיד. ממש לא יפה מיצדך לזלזל באישיותם וכשרונם של בני האדם בכלל והמרקידים בפרט. ובמיוחד במי שהיו ידידך הטובים ברבות השנים, מבלי לנקוב בשמות.
אתה גם עושה צחוק מהעבודה, יש בכלל צ'אנס שרוקדים יגרמו להרקדה להסגר או להתחסל. מי אלה אנחנו וכוחתינו ביכלל, שאתה ברב חוצפתך טופל עלינו עלילות שוא. בשביל מה הסתובבת כל השנים לחזר בין הדוכנים אחרי המרקידים ברחבי הארץ . כיצד לא הצלחת להבין שמי שפותח וסוגר הרקדה זהו המרקיד ולא אפאחד אחר.
חבל שאתה ממש לא מבין את הסיבות של הרס הרקדה. מומלץ שתשאל את המומחים לחירוב הרקדות. ניראה לי שידידך הטוב רפי זיו שכה שיבחת אך לאחרונה, יכול לספר דבר או שניים על השיטה הנכונה.

אליק 31

New member
רק דן יקירי, עם כל הכבוד, ההנחה המקובלת באשר לסיבות שהביאו

את שמעון עשור, לסגור את החוג שלו -

הינה, שאכן, היה "מרד" רוקדים, שאתה היית אחד מיוזמיו
( תקן אותי אם אני טועה, כי אני נעדרתי מהרקדות בתקופה הזאת)
ובעיתוי זמנים, כאשר חוג חדש נפתח באזור הסמוך
נוצרו צירופי מקרים, וחג חדש גרם לירידה משמעותית של מספר הרוקדים
בחוג הישן. ובסופו של דבר הביא לסגירתו.

מה לא נכון כאן?
במה משהא אינו מדייק?

( נכון, וזאת גם כן לפי השמועות, הייתה נסיכה בשם אלה, שלפרשה שלה הייתה השפעה על סגירת החוג)

rak dan

New member
כוחי ועוצם ידי, לא מרד ולא נעליים קישקוש מקושקש

"ואמרת בלבבך כוחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה וזכרת כי ה' אלוקיך הוא הנותן לך כח לעשות חיל". ( דברים ח')
אליק ידידי לפי טענתו של משהא גם אתה הית שותף למזימה לדבריו : "אתה אליק, רקדן וסש"י מלאתם תפקיד מרכזי בהליך עזיבתם של כ - 40 זוגות בזמן קצר מהחוג בגן נחום לחוג החדש שנפתח בנס ציונה". ברור שמשהא הבחור הטוב, הצח, הזך והטהור ידו לא היתה במעל. בשונה מחביריו הבוגדניים שקשרו כנגד המרקיד בגנחום.

תגידו אתם רציניייים, מי אני ומה שמי ? אחד שמסוגל לחסל הרקדה?
תפסיקו לגמד את המרקידים המסכנים, את אישיותם ואת יכולותהם לקיים הרקדות כרצונם וכישוריהם. בעלילות הזדוניות הדימיוניות והמטופשות שלכם. כאילו יש בכוחי ואני מסוגל להגיד לעשרות אנשים לעזוב הרקדה אחת ולעבור לאחרת

משהא111

New member
אליק הוזכר כחבר בטרוייקה אולם הוא לא היה שותף פעיל במקרה זה

EZCA

New member
אני חושב שההרקדה נסגרה כי הרוקדים הקבועים רצו שינוי עם

מרקיד חדש אחר.
עובדה ,שלומי מרדכי ממשיך ברפרטואר כמעט דומה לעשור והחוג החדש במשך שנה מוצלח מאד עם הרבה רוקדים חדשים וטובים שהגיעו בנוסף לרוקדים מראשון לציון גם הרבה רוקדים טובים מרמת גן ופתח תקוה גבעת שמואל וקריית אונו וגם מנס ציונה שהשלימו את החסר שהיה לשמעון. מה ששלומי הוסיף ומשך רוקדים זה שני אולמות סטודיו שרקדו בהם מתחילים,,ריקודי שנות השישים,קצת סלסה,סדנא לריקודי עמים.ריקודי שורות וכל זה בתוספת של 3 מרקידות עוזרות מלמדות ומרקידות. בנוסף למאכלים טעימים בצד ולא רק קפה.

משהא111

New member
לאן נעלם rak dan ידידי, השנון והחכם, המבין והמנתח.

האם הפך האריה השואג, ליתוש ללא כנפיים וחסר עוקץ ? לשה תמים ?
הרי כל ילד יודע שכל נותן שירות לקהל הרחב, בכל תחום ומקצוע הוא זה שפותח וסוגר את הדלתות במתחם אליו מגיע קהלו, וכשהקהל לא מגיע הדלתות נסגרות לצמיתות.
על כן חכם מבין שסיבות רבות יכולות למנוע מקהל להגיע לנותן השרות ואחת מהסיבות הן שחלק מהקהל, לעתים קטן, שצבר כוח והשפעה, ואינו מרוצה מנותן השרות, מסית את האחרים וגורם להתרוקנות שמביאה בהמשך לסגירת הדלת.
זה המקרה rak dan ידידי, ואתה יודע זאת.
מצער מאד שבזמן אמת היית אתה בראש ומספר חברים נוספים גאים במעשיכם, שמחים בהצלחתכם ומלקקים את השפתיים, ושמחים לראות את המרקיד הנלחם על חייו ולא שרד. ועכשיו שם עצמך ככלי ריק שמנסה עוד לעבוד עלינו.
אם היית שם עצמך "ראש לשועלים וזנב לאריות" עוד הייתי מבין ! אבל זנב לשועלים ?? rak dan ??
אני מקווה שזו נפילה חד פעמית ולא הליך מתמשך.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא ידידי, על כך אומרים: רק דן הרים לך להנחתה...

הוא גימד את עצמו ואת מפעלותיו, וקיוה שאתה תגיב ותציג קבל עולם את כוחו האדיר ואת השפעתו הכבירה
של מיודענו, רק דן, ביכולות שלו לגרום לציבור של אנשים
לזנוח הרקדה אחת ולעבור להרקדה חדשה
שזה עתה נתפתחה.

ואתה נעניתה בחפץ לב, וגילית לנו כי אכן רק דן היה המוביל במהלך הזה. עכשיו רק דן מבסוט, רובץ על ערוגת השושנים ונהנה מכל רגע.

זהו, עכשיו כל העולם יודע שרק דן היה היוזם.

שניכם לא התייחסתם לחלקה של אלה בכל הפרשה.
לדעתי, לעגמת הנפש שנגרמה לאלה היפה, האצילה, אהובת הקהל, היה חלק בכל הפרשה.

rak dan

New member
רק דן גדול המחזירים בתשובה ומשהא צדיק הדור

משהאל'ה: יקיר המרקידים, הרוקדים ובמיוחד הרוקדות המחבקות על ידך בהרקדות. אתה הוא יחצ"נם הבלתי נלאה, ומפיצם ברבים של ריקודי היוצרים תוצרת הארץ הבלתי נגמרת, וגם בעזרת דיסק און קיי, של החוצניים היוצרים ריקודים מעבר לים. הדברים הללו ממוחזרים כאן ועכשיו, למען אלה שלא ידעו לראשונה תהילתך, וצידקתך פן תשכח מעתה ועד קץ הדורות. מעולם לא עשית רעה לאיש, חוץ ממעט מררה ששפכת עלי, אבל אני לא ממש נחשב אצלך כבן אדם.
משהא אם אתה עדיין כל כך מתעקש, שאני כידוע המחזיר בתשובה הגדול מכולם בהרקדות השפלה. הנני נכנע לפסיקותך, מודה באשמה. אכן אני ורק אני הוא שסגר את הרקדותיו המיתולוגית של שיקר ביבנה, בנצר סירני, ובזיסמן ברמת גן. אני הוא שהרסתי את ההרקדה של ר. זיו באשדוד ועוד קודם לכן באוניברסיטה בבאר שבע. אני בהבל פי, חיסלתי לחלוטין את ההרקדה של ש. עשור בגנחום, בכך שהעברתי 40 זוגות רוקדים באישון לילה אחד, מראשון לציון לנס ציונה.

רק לידיעתך ביננו בסוד, מבלי שאף אחד ידע מיזה. יש לי בתוכנית לנצל את כישוריי המופלאים, כדי להחזיר בתשובה עוד כמה זוגות רוקדים, ולסגור עוד כמה הרקדות באזור המרכז, מרקידים ראו הוזהרתם. אשרי המאמין !

אליק 31

New member
זאת אומרת: עד כמה הרוקדים לקחו את העניין

של אלה באופן אישי?
והאם הם הרגישו שנעשה עוול, מול עיניהם המשתאות? במהלך ההרקדות?
אני לא הייתי שם, אני קצת סקרן.

משהא111

New member
אליק ידידי בשבילך, לנושא זה הייתה השפעה שולית ביותר. בדקתי !

זה ש"הללתי" את רקדן שלנו והאדרתי את היותו מהמובילים אינו מעיד שיכולותיו כה רבות שלבדו הוביל ועשה את כל הנדרש.
בפועל מלבד רקדן יחד עם כמה רוקדים נוספים "חדורים מוטיבציה" היו עוד שתי קבוצות שפעלו למען פתיחת חוג באולם החדש אז בנס ציונה. קבוצה אחת הייתה כמה זוגות מ"עמותת ארגון הרוקדים" שהייתה אז בשיא כוחה שנפגעה קשה משמעון עשור שהיה באותה תקופה סגנו ועוזרו של גדי ביטון בארגון המרקידים, ונשלח על ידי גדי לנהל משא ומתן בכמה נושאים שנידונו אז לשיתוף פעולה, ופגע בהתנהגותו השחצנית והגסה בעמותה בשיחות שהתנהלו והיה עליו כעס רב.
והייתה עוד קבוצה שלישית ללא שייכות להרקדה בגן נחום "פליטי נצר סירני" שמאסו בהרקדה שפתח ישראל בתל אביב ברפרטואר וברעש .
נציגים בעלי קשרים משלושת הקבוצות פעלו במשותף, הפעילו קשרים ולחצו על עריית נס ציונה ועל ראשה לפתוח את האולם להרקדה ולאחר שהוצא מכרז כחוק הם גם דאגו (ולא אפרט איך) לשדך את רפי זיו שלא זכה במכרז !! להיות המרקיד ולתאם איתו את הרפרטואר הנפלא והמיוחד.
חבורה זו גם אספו חברים רבים שאינם מרוקדי גן נחום וניהלו תעמולה אגרסיבית אזורית שבשיא היו בנס ציונה כ - 240 רוקדים.
כידוע אני המשכתי לרקוד בגן נחום ובקרתי הרבה בנס ציונה. בכל מיני הזדמנויות גם בהרקדות אחרות שאלתי את רוב הרוקדים "לשעבר" מגן נחום על סיבת עזיבתם.
רק שתיים הזכירו חלק מהסיבה את התנהגות שמעון לאלה וזה היה באמת שולי.
היו גם לא מעטים שציינו את התנאים בגן נחום, מיזוג, ריצפה, מאווררים בתי שימוש וכו'. והרוב כמובן היה נגד שמעון עשור.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

rak dan

New member
משהא מזל טוב עד כה הית נהג, מעכשיו נהית טסטר

נו די כבר ממך, ב ד ק ת י ! מה בדקת, איפה בדקת הכנת שאלונים, יש בידך תוצאות בכתב, כניראה מדחום וסטטוסקוף כבר יש לך, אז החלטת להיות ד"ר בודק. האמת ב-א.ק.ג. גם לי יש קצת נסיון, זה לא אומר שנהיתי פסיכולוג פתאומי, של רוקדים שנוטשים הרקדה ובאים אצלי לטיפול נפשי, כמו שהם באים בשמחה "לזמר" חופשי אצלך.

משהאל'ה תשמע ממני את מה שרוקדים רבים וטובים ממך לא מבינים. אבל זה עוד כלום, גם חלק מטובי המרקידים שיש, שתופסים עלינו תחת. הם בעצמם לא מבינים את הפרנציפ, מדוע בני האדם בכלל באים להרקדה איקס. זה מתחיל: מבת או בן הזוג, היום בשבוע, המיקום, קל"ב, סוג האולם, רמת הרוקדים, הרפרטואר, הווליום, וחשוב מאוד הכיבוד. המרקיד עצמו לא רק שהוא בסוף סדר העדיפויות. אלא שהוא יכול להיות בנאדם מאוס וסתום בלחץ, תאמינו לי, יש גם כאלה בשטח.

כל שבוע יש רוקד פיקח או חוכמולוגית תורנית, ששואלים אותי אז למה את לא עוזב את ההרקדה? אם לא הבנתם עד עכשיו, זה בשביל כל הדברים האחרים הטובים בהרקדה, בנוגע למרקיד נסתום את האף ונעביר אותה 4 - 3 שעות, רק שלא יגזים יותר מידי. מודה שהיו בעבר גם מיקרים שנשברתי ועזבתי הרקדה, עם או בלי בת הזוג החמודל'ה.

משהא הגיע הזמן שתרד מהחפירות, הבדיקות, והמסקנות המוטעות שלך.

שיהיה לכולנו סופ"ש ארוך ומהנה שנה טובה והרבה בריאות וריקודים. ממני רק דן.

משהא111

New member
rak dan ידיד נסכם את הדברים כך........

לאחר שהיה שגריר באו"מ עלה אבא אבן אחד מהמבריקים והשנונים שהיו לנו,
לישראל, השתלב במפלגת השלטון והיה לשר חוץ מאד מוצלח.
יחסיו העכורים עם יגאל אלון היו ידועים לכל כמו חידודי הלשון של אבא אבן.
באחד הבקרים כשעמד אבא אבן להיכנס לכנסת מהחניה בה הוריד אותו נהגו, בעמדו על המדרגות, הגיע מכוניתו של יגאל אלון שגם כן היה אז שר בממשלה, לחניה, וכך תיאר אבא אבן את הסיטואציה.
"מכונית השר הגיע לחניית הכנסת, נהגו של השר יצא ופתח את הדלת ולא יצא איש מהמכונית" !!! (ידאל אלון נחשב עבורו ככלום). לא יפה אבל כך נאמר.
אז rak dan ידידי נכתבה כתבה כאן באתר ו........?????? הכתבה התפרסמה, ואני מתייחס לכתבה - לא כתב אותה אף אחד.
שיהיה לכולנו חג שמח
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא יקירי, המידע שלך לא יסולה בפז. אין מי שבקי במתרחש

על הבמה, ומאחורי הקלעים, בכל מה שנוגע לעולם ריקודי העם, כמוך.
אנחנו, הרוקדים, עוד נגיע יום אחד, אל מירי רגב, אחרי שנמצא איזה שם יפה , ונציע לשרת התרבות, להעניק לך מפעל חיים על ידע בסיסי רחב הקף בהיסטוריה של ריקודי העם.
רק דן יכול לזלזל בכך, אבל לא אתפלא אם זה גם קצת מקנאה...

אני ביקשתי יותר מידע על גרושתו של שמעון עשור,
הואיל ובפעמים הראשונות שהגעתי לנס ציונה, אצל רפי זיו,
ראיתי את א ל ה מגיעה לאולם,
והאולם קם על רגליו ( ביטוי לא מוצלח... והרי הוא היה על רגליו עוד קודם...)
כדי להריע לבואה של אלה
ואלה נכנסה לאולם, כמו אמזונה אמיתית, יפהפייה, אצילה, רעננה, מלווה בן זוג מאצ'ו...
אז לפי קבלת הקהל והתרועות, התרשמתי שזה סוג של נקמה ושמחה לאיד, בשמעון עשור.

משהא111

New member
אליק בקשה נמנע כאן מעיסוק בדברים אישיים אלא בריקודי עם(אלה)

אליק 31

New member
רק דן ידידי, לפחות תתנחם בכך, שהישוו אותך לשר חוץ!!

ככל שידך הספרותית טובה בלהמציא רעיונות מקוריים-הזויים ובשפה מקראית, ועם תובנות מעולם השפה הלטינית -

בכל זאת עומדת מולך אושייה ישראלית כבירת ידע, הלא היא מ ש ה א עם הרבה ידע בהיסטוריה, ועם כושר ביטוי גבוה,
הלא הוא ידידנו משהא.
מחכה לתגובתך.

למעלה