משהוא בקשר לבית הספרר

Music4Life

New member
חחח פששש יפה..

אתם חוזרי לבית ספר הא? איזה באסה לכם אבל בכל מקרה, אל תקחו קשה, תעשו חיים ותשקיעו בלימודים! זה משתלם! (לא כיף להשלים בגרויות אחרי צבא..) תודה לאל שאני לא יצטרכתי להשלים דבר!
בהצלחה!!

ראיתי את זה..אהבתי חחח זה נכון!!

לא רוצה בצפררר אוףףף...חחח בת דודה שלי מתחילה מחר חח מסכנה...

../images/Emo168.gif אניי אני רוצה בית ספרררר

אנייייייייי!!! התגעגעתי ללימודים...לחברות לכולם!! חחחחחחחחחחחחח השנה אני משקיעה, מכינה שיעורים! לא כמו שנה שעברה!... טוב תבינו זאתי ההתלהבות של תחילת שנה..חחחחחחחחחחחח ומה שהכי טוב....זה שאני בקושי ייכנס לפה!! תשמחווווו!!! *יש חגיגה*

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif פששששששששש!! ../images/Emo13.gif

לא האמנתי שיש עוד מישהו בעולם הזה חוץ ממני שמת לחזור ללימודים!!! ווואייי ... צחוקיםםםםםםםםםםםםם, קטעיםםםםם, מורותתתתת, חברותתתתתתת יווווווווווווו זה כיףףףףףףףף!!! חחחחחחחח..
באמת, אני כבר מחכה ליום רביעי
חחחחח.. לא להיבהל! אני יודעת שאני ילדה מוזרה!

../images/Emo168.gif חחחחחחח....נמאס

כבר לשבת בבית! בילינו , יצאנו, נהנו מספיק!! עכשיו צריך קצת ללמוד לחזור לשיגרה..חחחחחח ואני חוזרת ללימודים יום שלישייי!!! חחח

חחחחחחחחחחח

חוץ מהצחוקים לא התגעגעתי לכולם!...רק שימים האחרונים נזכרתי לצאת חח.. חחחח שירן במקומך הייתי מתה אם הייתי צריכה לחזור ביום שלישי...מה כיף בבצפר?!... השנה אני צריכה להשקיע חח...

../images/Emo168.gif חחחחח....יקרועהההה...

לא משנה העיקר שנהנת!! גם אני התגעגעתי לצחוקים ולהכל!!...בקיצוררר אני מתה מתה מתה מתה מתה מתה אבלללל מזההה מתהההה לחזור ללימודים!!!!!

אני לא התגעעתי לכלום

טוב אין לי למה להתגגע כי אני מתחיל תיכון הכל משתנה מיום רביעי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כיףףףף לךךך !!! ../images/Emo13.gif

גם אני רוצה לחזור לכיתה י' !!!!!!! הלוואייייי אבל באסה.. אני עוד שנה מסיימת בי"ס !!! אוףף!

מיטל את עולה לי"א לא?

יאו אני עולה לי' וכן בא לי בערך לחזור כבר ללמוד יענו לא ללמוד להיות בבי"ס ולא להכנס חיחיחי משעמם לי בחופש...התגעגעתי להציק לחברה שלי אני בכיתה עם 12 בנים ו2 בנות....חחחחחח

יו ממש לא בא לי לימודים..

רק ללכת ביום הראשון כדי להשוויץ עם כל הדברים החדשים ואז לא ללכת שנה..

יו ממש לא בא לי לימודים..

רק ללכת ביום הראשון כדי להשוויץ עם כל הדברים החדשים ואז לא ללכת שנה..

חחחחחחחח

שכחתי שחוץ משתיכם אני מכירה עוד שתים שמתות כבר לחזור...סתומות סופרות לי ימים עד שזה מתחיל..עלק עושות לי הספירה לאחור..אולי יש עוד כמה מהשכונה כאלה אבל אני יודעת רק עליהם...

חן חמי

New member
בא לי להקיא מהמילה בית ספרררר

אני שונאת שונאת שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אפילו שאני בכיתה עם כל החברים בהפסקה עם כל החברים עדיין זה בלתי נסבל מה לא מובן?! נתנו לי אישור לצאת החוצה כמה שבא לי רק לבוא לבית ספרר אני לא מסוגלתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! אני חוטפת עצבים הולכת ב11, 12 הביתה שעה 5-6 זהו זה הגג שלי! כל יום זה משהו מיוחד אני מקצרת לי תימים או בבוקר אני מתחילה מאוחר או שאני מסיימת מוקדם.. בימים עם שרית אני מתחילה מאוד מאוחר ומסיימת אחרי שעה.. ככה זה :) בית ספר גועל נפש!

חחחחח

חמי בצפר זה באמת גועל נפש..איכסה איכסה..לא רוצה לחזור..צחוקים אני אעשה למטה..

למעלה