משהוא הולך לקןרס מדריכים של אורי פלג?

doron225

New member
הלוואי עלי ../images/Emo99.gif

הקורס הוא אצלנו בחווה, חוות חניאל... ברגע שאני אהיה בגיל המתאים אני ארשם לקורס.. בינתיים בקיץ אורי פלג הולך לעשות לנו, הילדים של חוות חניאל שגילם עולה על גיל 13... קורס עוזרי מדריכים ובחינם D: זה ממש נחמד מצידו, אפילו תפסתי איתו מילה או שתיים בזמן שהעברתי את הסוסים שלו מהמשאית למרעה בזמן שהוא שבר את הרגל.. אוח זה היה לא נעים... הוא נפל מהסוס והסוס עליו...

לא יודעת מתי בדיוק זה קרה. אבל אני יודעת איך

אז אולי מישהו יזה לפי זה מתי זה קרה. הוא עשה סלייד על אחד הסוסים שלו (ששכחתי את השם שלו!
) על משטח בטון. והתוצאה הצפוייה: הסוס התחלק והתהפך. ובגלל שאורי רכב עליו, הוא התהפך עליו. אורי שבר את הרגל, והסוס יצא עם ממש פגיעות לא רציניות בכלל. נראה לי שזה קרה לפני יותר משנה. תקנו אותי אם אני טועה.

ToryMaster

New member
עברו לערוצים פרטיים בבקשה ../images/Emo13.gif

עדיף להימנע מדיון ספציפי לגופו של אדם, זה לא ממש לעניין.

מה!? בושה וחרפה!!../images/Emo46.gif

הוא עשה סלייד עם איזה סוס על משטח בטון?!?! חוצפה. פשוט חוסר אחריות רציני.

../images/Emo12.gif

לפי מה שאני יודעת הוא לא עשה על בטון... אלא על מגרש עם חול שהוא חלק כזה שעושים שם סלייד... זה מה שסיפרו לי....

אני מבקשת לעצור את זה כאן

אפילו אני שמעתי כבר לא מעט גרסאות לאירוע ואם אף אחד מכם לא נכח בו, אז תחסכו את זה מאיתנו ובואו נוציא את האף שלנו ממקומות שהוא לא אמור להיות בהם

מי שסיפרה לי את זה היא ידידה טובה של אורי

והוא סיפר לה את זה. בנוסף, גם חבר של אורי סיפר לה בדיוק אותו דבר. אז אני יכולה לומר שזה מה שבטוח נכון. ובסדר, כאן אני עוצרת

למעלה