משהוא יודע האם מרכז מירב רכיב בלילה

מ א ג י

New member
משהוא יודע האם מרכז מירב רכיב בלילה

אני מעוניינת להגיע מחר אחה"צ ולרכב עד החשיכה האם הוא רכיב בשעות החשיכה האם השבילים בהירים מספיק לליל ירח.

עמית 26

New member
מיר"ב בלילה

הי מאגי. קחי בחשבון שרכיבה בשבילי מרכז מירב אינה מהווה אטרקציה (לפחות לדעתי האישית, וברור שיהיה מי שיחלוק עלי)..השבילים הינם לצד עצים, או ביניהם, מה שמקשה על רכיבה בחשיכה. בנוסף, על מנת להגיע לשבילים פתוחים יותר, נדרשת עלייה במעלה הגבעות. אם אנני טועה האיזור מומלץ בעיקר לרכיבה טכנית, אולם גם רכיבה בשבילים הרחבים תעשה לרוכב/ת רק טוב. מומלץ לדעתי להגיע מוקדם יותר, ולטייל קצת גם בשבילים שבין העצים.

schwinnie

New member
למאגי שלום

כיוון שציינת לא מזמן שאת רוכבת מתחילה, לא הייתי ממליץ לך בכלל לרכב במרכז מיר"ב (גם ביום) עד שלא תוכלי להגדיר את עצמך כרוכבת ברמה בינונית לפחות. אני, שאיני סובל מבעיות ראייה כלשהן ואחרי שני ביקורים, מתקשה לאתר את פתחי הסינגלים גם באור יום חזק. בלילה המשימה תהיה קשה הרבה יותר, ובכלל ביצוע הסינגלים בלילה (גם עם ירח מלא) עלולה להיות חוויה ביזארית, שלא לומר מזוכיסטית משהו. לא מומלץ !

akivab

New member
היי שווין. באם לא שמת לב מאגי

מאגי הוא\היא טרול

schwinnie

New member
כן, עכשיו כבר אין לי ספק

אבל אתה יודע, בהתחלה תמיד עדיף לענות בנימוס, שמא אנו טועים. אפשר כבר לפתוח קטגוריות של טרולים. זה מסוג ה"מתחיליסמוס-פמיניסטוס-אנטי-שוביניסטוס" המשך ביוזמה המבורכת (ותיזהר לא להזיע
). יאיר

תגידו, אהבתם את החמישייה ?

הקאמרית כמובן. אם כן, אתם בטח זוכרים את הקטע הענק עם קרן מור ש "לא עשו אותה באצבע, ויודעת מאיזה עץ עושים גיטרה" לא נראה מוכר ?

איתי נ

New member
מחר במירב

א. בכלל לא מומלץ לרכוב לבד. למיר"ב בעיקר כדאי להגיע עם מי שכבר רכב שם. רוב השבילים לא מסומנים ולא מופיעים במפה וחלק גדול מהם בהחלט לא למתחילים. ב. מחר שקיעת השמש ב 7:44 וזריחת הירח רק ב 11:08. כלומר יש כמה שעות חשוכות מידי לרכיבה. ג. רוב השבילים הרחבים הם בהירים ובאיכות טובה (מעט עם דרדרת קלה) אבל עוברים בצל עצים. הסינגלים בהחלט לא מתאימים לרכיבת לילה. ד. בשנים קודמות בזמן שהיו שם מחנות של תנועות נוער ראיתי שבילים שנחסמו בלי סימון בולט. סכנה גם באור יום מלא. ה. לכל החלטה שתקבלי, אני מאחל לך רכיבה בטוחה ומהנה.

elieber

New member
טיול לילי

היי אני מוכן להצטרף אליך לטיול ביום שישי משעות הערב ב19:00 עד הרדת החשיכה

mtbRider

New member
בנוסף למה שכולם כבר אמרו

שנוגע לקושי הטכני של רכיבת לילה שם, פעם עצרו את אבא שלי 2 ערבים באוטו שמה ושאלו אם יש רוכבים בערב כי הם הולכים לצוד.... הקיצר - לא לרכב במיר"ב בחושך! נ.ב. ניתן לרכב במיר"ב גם בלי אולי יכולת טכנית פנומינלית אלא פשוט לעשות את הדברים יותר לאט...אבל זה מאוד סובייקטיבי. איתי

dekelsgi

New member
רכיבת לילה -המלצות.

לאור נסיוני בתקופה האחרונה איני ממליץ על רכיבת לילה באיזור זה כל שכן למתחילים.עדיף להמשיך מעט צפון ולשלב רכיבה לאורך אפיק נחל אלון משם לטפס לשוקף,אני מבטיח חוויה בלתי נשכחת.

EinatAr23

New member
איפה זה מרכז מי"רב../images/Emo35.gif

נשמע שזה מקום קרוב, אבל איפה זה ??? האטרקציה של כולכם ואני אפילו לא הייתי שם.

איתי נ

New member
מרכז קהליתי מירב

מרכז קהילתי ובי"ס של מועצה מקומית חוף הכרמל. ההתיחסות בפורום בעצם לשטח שגובל מצפון בנחל מערות ומדרום בכביש הגישה לישובים עופר וכרם מהר"ל.

למעלה