משהוא יכול לסכם באופן סופי מה ההתאמה ואם יש בעיות עם דסטיניטור 2 והעברית של PDAC החדשה
ע ערן שחר New member 23/3/03 #1 משהוא יכול לסכם באופן סופי מה ההתאמה ואם יש בעיות עם דסטיניטור 2 והעברית של PDAC החדשה
S sagiw New member 23/3/03 #2 תראה.. אני לא מבין למה אתה מתכוון בהתאמה, אבל ראיתי את דסטניטור 2 עם העברית החדשה של PDAC וזה עובד כמו שצריך. אבל ליותר מידע שלח ל-PDAC איימיל ואני בטוח שהם ישמחו לענות לך בברכה ויצמן שגיא
תראה.. אני לא מבין למה אתה מתכוון בהתאמה, אבל ראיתי את דסטניטור 2 עם העברית החדשה של PDAC וזה עובד כמו שצריך. אבל ליותר מידע שלח ל-PDAC איימיל ואני בטוח שהם ישמחו לענות לך בברכה ויצמן שגיא
ע ערן שחר New member 23/3/03 #3 שאלתי כי היו ידיעות שמי שהתקין את העברית החדשה היו בעיות עם הדסטיניטור הורדת את הדסטיניטור לפני התקנת העברית? כי יש כאלה שאומרים שזה חובה
שאלתי כי היו ידיעות שמי שהתקין את העברית החדשה היו בעיות עם הדסטיניטור הורדת את הדסטיניטור לפני התקנת העברית? כי יש כאלה שאומרים שזה חובה
S sagiw New member 24/3/03 #4 אני לא יודע ראיתי את זה על מכשיר של מישהו אחר תישלח ל-PDAC בקשה לעזרה והם יגידו לך
R roberto3950 New member 24/3/03 #5 PDAC לוגית +דסטינטור 2 בעייתיים על IPAQ 3850 עובד מעולה על 3950 ו-5450