משהוא יפה
S Sודית New member 22/1/12 #3 משהו יפה מאוד - פרחים רבותי פרחים למי יש צילומי פרחים יפים - פרחים שאנחנו צילמנו. אופו חדת אלפות הפרחים? הנה אני אתחיל ואביא צילומים משלי - אורכידאות שלי - איך לא?
משהו יפה מאוד - פרחים רבותי פרחים למי יש צילומי פרחים יפים - פרחים שאנחנו צילמנו. אופו חדת אלפות הפרחים? הנה אני אתחיל ואביא צילומים משלי - אורכידאות שלי - איך לא?
R Ron W New member 22/1/12 #20 הצעת הגשה אחד הגוזלים כנראה נבהל ממני קפץ מהקן לרצפה ומשם התעופף בעזרתי החוצה היה מבוהל כך כך שניתן היה לראות את הדופק המהיר כשפרפר על הריצפה ימים לאחר מכן התקרב יונק דבש וניקר את גב כף ידי כשנשענתי על המעקה במרפסת...
הצעת הגשה אחד הגוזלים כנראה נבהל ממני קפץ מהקן לרצפה ומשם התעופף בעזרתי החוצה היה מבוהל כך כך שניתן היה לראות את הדופק המהיר כשפרפר על הריצפה ימים לאחר מכן התקרב יונק דבש וניקר את גב כף ידי כשנשענתי על המעקה במרפסת...
S Sודית New member 22/1/12 #24 ר ו ן.....מ ש ג ע ו ת....התמונות שהבאת....משו ממש סיפור יפה ומרגש......והכל אצלך בגינה או במרפסת? ומה קורה עם יונקי הדבש כשגדלו ? ממשיכים לגור שם?
ר ו ן.....מ ש ג ע ו ת....התמונות שהבאת....משו ממש סיפור יפה ומרגש......והכל אצלך בגינה או במרפסת? ומה קורה עם יונקי הדבש כשגדלו ? ממשיכים לגור שם?