משהוא כאן כותב שירים?

אכן,

ולהקת בי"ס העלובה הלחינה אחד, ואח"כ חברה שלי הלחינה אחר, אבל כולם גרועים, מלנכולים ומצחינים, בכל הרצינות ששטפתי 3 מהם באסלה, מתוך עצבים.

פרפר15

New member
וואיי קרעת אותי עכשיו

NOTTTTTTT "היצירות" שלך מאיזה אתר ירידות עלוב ותאמיני לי השירים שלי הם לא לאנשים חסרי מוח כמוך

מטומטמת, הבנת הנקרא, זה ידרוש ממך

מאמץ כביר: היצירות[?] שלי, הן לא הירידות שאני משלחת בכסילות כמוך, התכוונתי למשהו אחר, שאין בכוחי וברצוני להסביר לך, שהרי במילא לא תביני כל מילה שכוללת מעל להברה אחת ("אה, בה, מה", נשמע מוכר?). *"ותאמיני לי השירים שלי הם לא לאנשים חסרי מוח כמוך"-לפי שגיאות הכתיב והניסוח הקלוקל+השגיאות התחביריות, את חסרת המוח, והשירים שלך יותר גרועים ממך, שזו רמת השפל! וגם לו היו עומדות בפניי 2 בחירות:לקרוא את הגיגיך המשמימים והמעאפנים או לשתות ציאניד, הייתי בוחרת בהרווית גופי בציאניד. אז תאכלי זרג וצאי לי מהווריד, פליטת מעברות אינפנטילית שכמוך.

פרפר15

New member
אוקיי לפי זה שאת נילחצת

כל כל זה אומר שמה שאמרתי נכון את לחוצה כמו טמפון אחרי שבוע כאילו מה אמרתי ודבר ראשון את התחלת דבר שני "צאי לי את מהווריד" כל מה שאני כותבת את מגיבה זאת אומרת שמשכתי את תשומת ליבך (לא שזה כבוד גדול) דבר שלישי את לא קראת את השירים שלי שאת אומרת שהם מ"מעאפנים" תאמיני לי הדבר האחרון שאני רוצה זה שילדה קטנה כמוך תיקרא את שירים שלי במיוחד ילדה חנונה שאת תשומת הלב שלה מקבלת במחשב וכותבת דברים שלא מסוגלת לומר בפנים אז תעשי לי טובה כל מה שאמרת כרגע ניכנס לי עמוק לתוך התחת וזה המקום היחיד שדבריך יגיעו

נכנס לך עמוק לתחת, כמו הרבה דברים,

מסקנה:כנראה שפערת את פיך. לא נלחצתי מהשטויות שלך, ממש לא מעניינת אותי דעתך עליי. דימוי הטמפון וכיוצ"ב, רק מראה כמה בוטה ומחליאה את, ברור שעם דימויים כאלה שיריך יהיו מעאפנים. שירים מושפעים מהיוצר, את מעאפנה ודפוקה, כשם שהם יהיו מעאפנים ודפוקים. לא התחלתי כלום.. בכלל לא כיוונתי את ההודעה שלי אליך, צריך להגיד אותך ללימור לבנת!! ואכן, אני מקבלת המון תשומת לב במחשב, בייחוד מקרציות נוירוטיות כמוך, שנכנסות למצב קטטוני ברגע שהבנת הנקרא הקלוקלת שלהן משתבשת במקצת, וקוראת לא נכון. את מספקת לי את תשומת הלב, שאני מקבלת מכאן וממקומות אחרים, כמו כולנו. ילדה קטנה, שבוודאי יותר גדולה ממך, לפחות מנטאלית. "חנונה"[?], זו מילה של ילדים קטנים, כיתה ד' SO OVER AGAIN. תתבגרי, כסילה!

פרפר15

New member
כמו שאמרתי נילחצת

פחחחחחחחחחחחח את לא מעניינת אותי ומה קרה למת מילה חדשה "כסילה " כי את ממש מיתלהבת מהמילה זה שאת דוחפת דברים לתחת זה לא אומר שזה מה שכולם עושים אז תעשי לי טובה גדוווווללללללללההההההההההההההההה ותישתקי כי את המילים עוד מעט יגמרו הקללות ואז מה תעשי שאר הבנות יפסיקו ללקק לך אוי בו הו מה קרה לא מיתייחסים אלייך בבית ספר אז את באה לנסות לקבל פה תשומת לב פחחחחחחחחח רק לפי ה"הבנת הניקרא "שלך שאת כל הזמן מזכירה את נישמעת ממש יורמית את תדברי ככה אל מישהו אחר "כסילה" חחח כסילה תיקראי לאחותך

ברברונת

New member
סתמי כבר

וזה לא היה בלשון ציווי, זה היה בלשון בקשה, שהיא למען טובתך האישית ומדוע? כי לא קראת בחיים משו שדנה כתבה, יצרה למען האמת. אז את לא יכולה לבוא ולהגיד שהיא כותבת חרא ושות' כי את לא יודעת זהו

'גולם15',

פרשי כנפיים ועופי לי מהעיניים. פליטת זינזאנה, אותך ללימור לבנת!
בחיי, מצבך יותר גרוע משחשבתי, את עדיין עוסקת ב"חנונה","יורמית", וילדי כיתה ד'2. חיים, תחביבים, דחוף!

למעלה