מעריכה ומעריצה !!!
אולי זה ישמע רגשני מידי, אך אני חייבת להגיד את אשר על ליבי בחרת בכינוי שלי, שנינו יודעים כי זה אינו צירוף מיקרים כתבת ממש את רגשותי כאילו הייתי ספר פתוח בפניך, אך בעצם התכוונת לרגשותיך בחרתי לצטט אותך במקום בו מצאתי את עצמי כתבת כי : ``ישנם אנשים סובלים הרבה ישנם אנשים סובלים קצת וישנם האנשים שסובלים את היום והלילה מוכנים להעניק הכל להקריב את חייהם לאחרים מי יתן ויהיו הרבה כאלו אבל לא יהיו בגלל שאלו שהם כאלו צריכים לעבור את הדברים שאני עברתי...`` לא הייתי מסוגלת לכתוב מציאות בצורה שכזאת, להתמודד איתה פנים מול פנים - מציאות ישירה, חושפנית, כואבת !!! כאבתי כל מילה, חרטתי משפטים ופיסקאות בתחושות הזדהות אני מניחה כי זאת היתה נערה/ אישה מיוחדת, אני רק מקווה כי תדע להעריך אותך - ילד, נער, איש מופנם רגשני ומקסים שכמותך ! על כל הכאב שכתבת, כתבת אהבה - מצאת הכוח לעמוד מול כל האכזבות, ולראות לפניך את הטוב מעולם לא נחשפתי בצורה כזאת ברורה למילותיו ולמחשבותיו ולרגשותיו העמוקים ביותר של האדם ואני מעריכה אותך ומעריצה אותך על האומץ ! אני מתגאה בכך שאתה נושא את הכינוי שלי ועונג גדול הוא לי לארח אותך אצלי בפורום ! אני חושבת שאנשים צריכים לקרוא את מה שכתבת... כי ישנם אנשים שכבר לא מאמינים בקיומה של אהבת אמת או בקיומם של אנשים נפלאים כמוך, אך דבריך מהווים הוכחה ניצחת לקיומם ! תודה אח יקר ואהוב ! אוהבת אישית, נפשית ורוחנית ענבל