משהוא מוזר

משהוא מוזר

אני אוהב את כל העניין הזה של מיסתורין ותעלומות, אבל יש כמה דבר שדי מוזר לי: למה תמיד כל האגדות האורבניות (ביגפוט,איש העש,חייזרים,נסי,אל צופקוברה ועוד..) מתגלים אך ורק לאנשים פשוטים ולא למדענים ולמה אף פעם אין ממש ראיות קונקרטיות לדברים האלו? למה אף פעם לא מצאו ממש גופה או שאריות של הביגפוט? למה אף פעם לא הצליחו לצלם חוצנים בוידאו? או להביא ראייה מוצקת שהם קיימים?

לא כל כך מוזר../images/Emo153.gif

קודם כל, אני לא הייתי מגדיר את הכל "אגדות אורבניות". צריך להתייחס לכל מקרה בנפרד. אני לא מתעסק בכל התחומים האלו לכן אני יכול לענות לך רק לגבי חייזרים ועב"מים. בעניין של עב"מים - יש גם מדענים, אסטרונומים, אסטרונאוטים וטייסים שראו עב"מים - לא רק ל"אנשים פשוטים". בקשר לצילום חוצנים בוידאו. אולי ישנו צילום כזה - אני לא נתקלתי עד היום בוידאו "אמיתי" שמצולמים בו חוצנים. אל תשכח שכל המפגשים בין בני-אדם לבין חוצנים הם מקריים, ורבים מהם מתרחשים במקומות ובזמנים שהאנשים לא מוכנים לקראתם - לכן אין להם אמצעי תיעוד בהישג יד. קיימות ראיות רבות לקיומם של חוצנים - אבל כולן "נעלמו" בתוך זמן מסויים וכיום אף אחת לא נגישה לציבור הרחב.

Gilliana

New member
איך הגעת למסקנה הזאת בכלל?

מי אמר או איפה כתוב שרק "אנשים פשוטים" נתקלו בתופעות הללו? זה מאד לא נכון.

רק הבהרה קלה

אנחנו עוסקים בכל עניין החוצנים- אבל לא באגדות אורבניות. (היה פורום כזה,שנסגר
)

Majestic12

New member
כמה שאתה טועה - מואיז...

1. מדענים רבים כן חקרו וחוקרים את תופעת העבמי"ם (וגם תופעות אחרות, בלתי מוסברות). חלקם עושה זאת בגלוי, וחלקם עושה זאת באופן פרטי. אני אישית מכיר פרופסור בכיר לביולוגיה, שבמשך 30 שנים חקר עבמי"ם, עד שהבהירו לו שקידומו ייעצר, ואז הוא העביר את כל החומר שצבר לבן משפחתו...וזו רק דוגמא בודדת מישראל. 2. עבמי"ם התגלו לעיניהם של אנשים מכל נגזרות האוכלוסייה - "אנשים פשוטים", כהגדרתך, עורכי דין, טייסים, אנשי צבא ומשטרה, אנשי דת, אקדמאים, מהנדסים וכ"ו וכ"ו....מהיכן הבאת את הרעיון שעבמי"ם נראו רק ע"י "אנשים פשוטים"??? וכן - האם אדם "פשוט" הרואה משהו, יש לשלול את עדותו, רק בשל העובדה שאאין לו איזו תעודה אקדמית, או שאין לו כמה מליוני דולרים בחשבון הבנק שלו ??? 3. יש מאות-אלפי ראיות, עדויות בכתב ובעל-פה, צילומי סטילס ווידאו וכ"ו. העובדה שחלק מאנשי המדע אינם מוכנים כלל לעסוק בנושא ושוללים אותו מבלי לנסות ולחקור אפילו במעט, אינו שולל מכך שישנם ראיות, אך הם מעדיפים לבטל אותם, ולא להתייחס אליהם. 4. מי אמר שלא צילמו חוצנים בוידאו? יש מספר סרטונים שכאלו. 5. כן נמצאו גופות ופגרים של יצורים לא מוכרים. רק לפני מספר שנים נמצאו, למשל, זקיקי שיער של בעל-חיים שלא ידוע מקורו (זה קרה בחיפוש אחר "איש השלג" בנפאל).

העלת נקודות טובות

1. לגבי המחקר של תופעת העב"מים - זה ידוע שיש מחקר, העניין שאין ממש עדיין דברים קונקרטיים - או שאולי לא מספרים לנו? 2. שאני מתכוון לאיש פשוט, אני מתכוון לבן אדם שאין לו ידע בדברים הקשורים לעב"מים (פיזיקה,מטאורולוגיה,אוירונאוטיקה ועוד..) לרוב תמיד העב"מים יופיעו לאיזה חקלאי או חוואי (כמו הרבה מהסיפורים בארה"ב), לא שהוא טיפש, פשוט גם תופעה מטאורולוגית פשוטה יכולה להיראות לו כמו ספינת חייזרים... 3. כן, זו בעיה באמת של המדע. 4. זה יהיה מעניין ליראות 5. העניין הוא שיש משהוא מוזר בדברים האלו - תמיד לא יודעים למה הם שייכים.. בעידן שלנו, הידע הגנטי הוא מאוד נרחב, אולי זה יראה לא מוכר, אך יוכלו לדעת למשל, כמה קרוב היצור הזה למשפחת היונקים,לגזע האנושי ודברים דומים.

UnderTown

New member
למה לא?

לדעתי יכול להיות מגניב גם אגדות אורבניות.. זה לא שהפורום מלא בדברים..

UnderTown

New member
אממ מה הקשר?

רק אמרתי שלדעתי גם אגדות אורבניות זה נושא מעניין...

למעלה