משהוא מכיר את הסרט הניצוץ הוא באורך 4 שעות אולי אתם יודעים איפה אפשר למצוא אותו בחנויות
S shiups New member 24/7/05 #1 משהוא מכיר את הסרט הניצוץ הוא באורך 4 שעות אולי אתם יודעים איפה אפשר למצוא אותו בחנויות
S shawn 1 New member 24/7/05 #2 אני לא מבין אותך.. מזתומרת איפה אפש אפשר למצוא אותו?? בבלוקבסטר וכאלה.. וכן, אני מכיר אותו.. הוא היה ..מעניין.. לא יותר..
אני לא מבין אותך.. מזתומרת איפה אפש אפשר למצוא אותו?? בבלוקבסטר וכאלה.. וכן, אני מכיר אותו.. הוא היה ..מעניין.. לא יותר..
S shiups New member 24/7/05 #4 כן הוא 4 שעות זה אמור להיות סרט מפחיד מאוד הוא על איזה בית מלון ומשפחה שבאה לשמור עליו בחורף
E Extraordinary Girl 8 New member 24/7/05 #5 ראיתי את הסרט... אבל לא זכור לי שהוא היה 4 שעות בכלל, לא כלכך אהבתי אותו. הוא נמרח.
A a disturbed girl New member 24/7/05 #6 אני ראיתי קובריק המלך עשה אותו!!! הניצוץ מספר על סופר שמנסה לכתוב ספר... אז הוא נשלח לבית מלון לשמור עליו יחד עם אשתו והבן שלו. בית המלון רדוף ברוחות והן מתחילות להשפיע על האב. סרט מטורף שבכלל לא מרגישים כמה זמן זה...
אני ראיתי קובריק המלך עשה אותו!!! הניצוץ מספר על סופר שמנסה לכתוב ספר... אז הוא נשלח לבית מלון לשמור עליו יחד עם אשתו והבן שלו. בית המלון רדוף ברוחות והן מתחילות להשפיע על האב. סרט מטורף שבכלל לא מרגישים כמה זמן זה...
S shiups New member 25/7/05 #8 נכון סרט מצויין?!?! יש לך מושג מאיפה להסיג אותו כלומר להשכיר או לקנות אותו
A a disturbed girl New member 25/7/05 #9 סרט מטורף... מצויין... נו היה לך ספק בכלל??? זה קובריק המלך להשכיר אפשר בבלוקבאסטר אני מניחה... תנסי בכל מיני מקומות... אולי באוזן השלישית... יש להם כמעט הכל.
סרט מטורף... מצויין... נו היה לך ספק בכלל??? זה קובריק המלך להשכיר אפשר בבלוקבאסטר אני מניחה... תנסי בכל מיני מקומות... אולי באוזן השלישית... יש להם כמעט הכל.
S sapirush1 New member 25/7/05 #7 באמת 4 שעות? ראיתי אותו רק בגלל ששמעתי שהוא על ספר של סטיבן קינג יש קטעים קצת משעממים אבל הוא יפה!
ד דרדס מסטול 570 New member 25/7/05 #10 כן... אני מצאתי אותו בחנות השכרה די קטנה ליד הבית... זה לא הגרסא של סטנלי קוברי עם ג'ק ניקולסון...
E Extraordinary Girl 8 New member 25/7/05 #11 זה לא הגרסא עם ג'ק ניקולסון../images/Emo35.gif אז לא ראיתי את הגרסא המדוברת....
ר רועי123456 New member 25/7/05 #13 סדר בבלאגן לניצוץ יש 2 גירסאות אחת זאת סידרה עם 4 פרקים וזה בערך 4 שעות ויש את הסרט הרגיל עם גק ניקולסון שזה שעתים ומשהו
סדר בבלאגן לניצוץ יש 2 גירסאות אחת זאת סידרה עם 4 פרקים וזה בערך 4 שעות ויש את הסרט הרגיל עם גק ניקולסון שזה שעתים ומשהו
E Extraordinary Girl 8 New member 25/7/05 #14 אז ראיתי את הגרסא השניה... לכן לא אהבתי כלכך את הסרט... הגרסא הראשונה יותר טובה
ה המנסרת מטקסס New member 25/7/05 #15 סרט פצצה אני יודעת איפו יש תמיד יש אותו ב יס וגם אפשר להשכיר בענק הוידיאו