משהוא מעניין,

newtone

New member
משהוא מעניין,

אולי חלקכם יודעים ואולי לא , אני התלהבתי.... אז ככה , עכשיו ה OKC שלי חזר לאחר ארבע חודשי שליחות מסיונרית מוצלחים למדי , ויכולתי לאמת את מה שחשבתי כבר מזמן... כולכם מכירים את הפסקה שנמצאת בדף הראשון של העטיפה שלו , "קפוץ מהמטה....וכו´...." .וקצור , לפני חודש היה לי יום הולדת , ואבא ואמא קנו לי ספר שקוראים אותו "הכוח לשנות" של סופרת בשם ברברה ברגר, ואז ראיתי שבתחילת כל פרק יש ציור מוזר כזה וכתוב בו "every day in every way i am getting better and better and better" וואלה היה לי מוכר ... זה המשפט שמופיע בפיסקה!!! ואז בתחילת הספר הסופרת מסבירה :...המנטרה המפורסמת המובאת להלן נוצרה ע"י הרופא הצרפתי אמיל קו (Emile Coue ) במטרה לעזור לאנשים לרפא עצמם מכל סוגי המחלות ובעיות הנפש. קו , רופא מן העיר ננסי שבצרפת , טיפל בהצלחה באלפי חולים . לדבריו , לא היה כל הבדל בתוצאות אם אנשים האמינו במנטרה אם לא. המנטרה פועלת בכל מקרה...." אז אולי אתם מכירים את זה , אני אהבתי...

Eclipsed 0

New member
מעניין,

Perhaps it´s a good idea to start a new day with the right frame of mind. אגב ספרים.. שמו של האנדרואיד הפרנואיד הוא מרווין. הוא רובוט גאון בצורה מדהימה אבל כל מה שהוא עושה זה להראות לאנשים את הדרך מצד אחד לצד השני. הוא סמרטוטי בצורה מביישת, כי העניקו לו תכונות של אדם. (כן, סוף סוף השגתי את "המדריך". הכל בגלל רדיוהד.)

newtone

New member
מה השם המלא

של "המדריך"....
Muse - New Born

polyethylene

New member
שם מלא בעברית ואנגלית...

"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" "the hitchhiker´s guide to the galaxy" DOUGLAS ADAMS קריאה נעימה
לא שומעת כלום - חסרת מצב רוח מוסיקלי

Eclipsed 0

New member
התכוונתי לכתוב אבל שכחתי...

בדיוק חלק מהופעה חיה של רדיוהד בפעם הראשונה. אוך. זה מדהים - בכל דבר שיורק עושה יש הבעה מסוימת, אפילו אם זה להתחשמל מהמיקרופון.

Eclipsed 0

New member
שלחו לי..

National Anthem אמרו שזה וידאו קליפ, אולי זה וידאו של הופעה. מי יודע.

polyethylene

New member
עידכון לעידכון...

תום אמר באחד הריאיונות על השיר airbag שפעם הוא ירד מרכב חיוור לגמרי אחרי שהנהג השתולל על הכביש, ומאז המוטו שלו לחיים זה המשפט הנ"ל: "every day in every way i am getting better and better and better" הוא גם ציין שזה ציטוט מספר, טוב לדעת מאיזה...

Eclipsed 0

New member
שמעתי ש..

How To Disappear Completely and Never be Found זה שם של ספר.. ד"א, למה הורידו את "and Never be Found" ? יש לי קובץ סאונד של הפעם הראשונה שבה הם ניגנו את זה לקהל, ויורק אמר קרא לשיר בשם המלא...הוא קוצץ באלבום משום מה. אני חושבת שגם הליריקה היתה שונה.

Major Thom

New member
הספר הוא מדריך שכזה..

שמסביר לך, מן הסתם, איך להעלם לגמרי ולא להמצא לעולם. לפי מה שהבנתי מסבירים שם איך ליצור לך זהות חדשה לגמרי.. אחד הספרים שבאמת הייתי רוצה להניח את הידיים שלי עליהם
pixies - i bleed

TalkShowHost

New member
...

רבות דובר לגבי הקשר בין OKC וסדרת מדריך הטרמפיסט לגלאקסיה. בתור אחד שנשבר באמצע הספר הרביעי, ורוצה לחסוך לרבים את הזוועה, ניתן למצוא בספרים אלו קשר ל OKC, בדיוק כמו שניתן לקשר את OKC ל 1984 (עוד זוועה), והכל רשום וכתוב בספר דברי הימים של FOLLOWMEAROUND.COM, ואם אתם יכולין, קפצו לשם תקראו את זה ותחסכו לכם שעות רבות של קריאה משמימה. בברכת "כוס אוחתו מי שהיה לו כסף לנסוע לספרד ולפורטוגל, ואמרו אמן", רועי.

Major Thom

New member
1984? זוועה? לא!

טוף, אני מניחה שזה אחד מהספרים האלה שאו שנורא אוהבים אותו או שנורא שונאים אותו. אני אישית חושבת שהוא גאוני.
four tet - robots in disguise

root

New member
1984? אכן זוועה גם בעיניי... מעבר ל

זה, גם הסרט ממש מעצבן... קורה. עכשיו שומעת: the congos - fisherman

Major Thom

New member
יש סרט..?

טוף, ברור ש*זה* זוועתי. סרטים על ספרים זה אף פעם לא אותו הדבר, ואין לי מושג איך אפשר להפוך את 1984 לסרט בכל אופן..
יש כאן מישהו שלא חושב ש1984 זוועתי בכל אופן? אני מרגישה בודדה
mad season - all alone

למעלה