משהוא נחמד שלקחתי מקומנה שלי

משהוא נחמד שלקחתי מקומנה שלי../images/Emo3.gif

שיר השבוע : אלבום השבוע : להקת השבוע : זמר/ת השבוע : שלי
: שיר השבוע : Turn Up The Stereo אלבום השבוע : אלבום של יוסלס אידי (אין לי מודג איך קוראים לו) להקת השבוע : יוסלס אידי (Useless ID) זמר/ת השבוע :קלי

liatpa123

New member
אני../images/Emo70.gif

שיר השבוע : Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes אלבום השבוע : Breakaway להקת השבוע : Simple Plan זמר/ת השבוע : Kelly Clarkson

RoRiL

New member
אני נו../images/Emo3.gif../images/Emo134.gif

שיר השבוע : אדיקדד
אלבום השבוע :ברייקאווי
להקת השבוע : זה רסמוס
זמר/ת השבוע : קלי כמובן

MeetLofe

New member
ממממ.....

שיר השבוע : לא'ידע אלבום השבוע :-BreakAway(סוף סוף קנו לי:p) להקת השבוע :Jimmy Eats World זמר/ת השבוע : קלי

אני...

שיר השבוע: behind these hazel eyes אלבום השבוע: breakawey להקת השבוע: greenday זמרת השבוע: קלי

a charmed girl

New member
שלי

שיר השבוע: Hear Me אלבום השבוע: Breakaway להקת השבוע: בלאק אייד פיס זמר/ת השבוע: קלי קלארקסון כמובן

talitook

New member
שלי

שיר השבוע : BOY אלבום השבוע : אינטרנשיונל סופרהיטס [גרין דיי] להקת השבוע : גרין דדי זמר/ת השבוע :קלי

14מתן

New member
עונה ../images/Emo11.gif

שיר השבוע : September - Satellites אלבום השבוע : לא שמעתי השבוע שם אלבום
להקת השבוע : BEP זמר/ת השבוע : כמה מקורי מצידי...קלי

אני :)

שיר השבוע : -jessica simpson-take my breath away אלבום השבוע : i am me -ashlee simpson להקת השבוע : backstreet boys זמר/ת השבוע : ashlee simpson

אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע: אוי יש מלא
אין לי כוח לפרט
אלבום השבוע: Never Gone [של בקסטריט] ו-Back To Bedlam [של ג'יימס בלאנט
להקת השבוע: בקסטריט
זמר/ת השבוע קלי וג'יימס

Blue Aura

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif

שיר השבוע:Relient K-Pressing On אלבום השבוע:Breakaway להקת השבוע:Relient K זמר/ת השבוע:קלי

SweetOrSexy

New member
שליייייי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע : Salvame אלבום השבוע : BreakAway להקת השבוע : RBD - רבלדה. זמר/ת השבוע : Kelly Clarkson & Avril Lavigne

keisamit

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע: נאמפ. BOY. ו...הלנה. של MCR. אלבום השבוע: שלוש קריאות הידד לנקמה מתוקה. להקת השבוע: מי כימיכל רומנס.
זמרת השבוע: קלי. היא הזמרת היחידה שאני אוהבת.

טוב נו

שיר השבוע: Seal - Kiss From A Rose Anastacia - Pieces Of A Dream אלבום השבוע:אמממ...נגיד ש OASIS - DEFINITELY MAYBE להקת השבוע : אואזיס,חרשנוווווו
זמר/ת השבוע : אני יגוון,ואגיד שקלי

Sinner Girl

New member
אוך אוך אוך

זה אמור להיות: שיר השבוע של קלי: לא של קלי: אלבום השבוע: ליריקס: אם בא לכם צרפו תמונה.

patito ƒeo

New member
שלי ../images/Emo107.gif

שיר השבוע: מירי מסיקה - תן לי סימן Kelly Clarkson - Breakaway My Chemical Romance - Thank You For The Venom [איך נגמר הדיסק שלהם בסנטר דווקא שבאתי לת"א?!
) אלבום השבוע: MCR - Three Cheers For Sweet Revenge מירי מסיקה - מירי מסיקה
וקלי תמיד זמרת השבוע: מירי מסיקה! (וקלי תמיד
)

למעלה