משהוא קורא עם אישתי

משהוא קורא עם אישתי

אני נשוי שנתיים ומקירם 6 שנים לאחרונה אישתי הקירה חבר של חבר והם בקשר כבר 3 חודשים ואני לא מעודכן,לפני שבוע גיליתי שהיא ניפגשת איתו.אני החבר ה-3 שלה,תמיד היא היתה נותנת מעמה 100% בשבילי לאחרונה היא בלחץ של העבודה,היא עובדת כול יום מינימום 10 שעות בחברה מאוד מצליחה ,ושעות העבודה שלי גם לא תקינות.כשגיליתי שיש לה קשר היא אמרה שזה חבר שאפשר לדבר איתו על הכול והוא כמובן יודע שהיא נשואה.אבל היא עכשיו יותר בלחץ מפני שאני יודע על הקשר שלהם ולא מתאים לי יותר שהיא תיפגש איתו,וזה מפריעה לה למלחיץ אותה.האם זה נורמלי להפגש עם גבר שאני לא מקיר בלילה כשאני הולך לישון? עד היום הייתי מאמין לה ולא היו לי ספקות.מה אני עמור לעשות כדי לתקן או לגרום לשלום בית.אני מחכה לתגובות כי אני עומד להשתגעה.

magenta73

New member
תדבר איתה.

תשאל מה שלומה ואם היא מסופקת ביחסים בניכם. תקשיב לה. תהיה חבר טוב שלה. וזה מכיר, לא מקיר. אני מבינה שאתה משתגע כי אתה חושב שאולי היא בוגדת, אנחנו לא יכולים לענות לך כן או לא. רק היא...

gikkon

New member
קודם כל אל תתנפל עליה בשאלות...

כמו שאנשים נוהגים לעשות במקרים כאלה- אם היא אומרת שהיא יכולה לדבר איתו על הכל זה לוא דווקה אומר שהיא בוגדת -לוא דוקה שלא. תנסה לברר - עם עצמך קודם כל האם הקשר שלכם הוא פתוח מספיק - האם היא יכולה לסמוך עליך - תבוא אליה בגישה כזאת - של לברר כי חשוב לך, ולא שהדם עולה לך לעיניים. תברר האם יש דברים שמפריעים לה בקשר ביניכם - רק תזהר לא לקבל קשה את התגובות שלה - כי יכול להיות שהיא תגיד משהו שיהיה לך מאד קשה לקבל או לשנות - לכן קודם כל תברר עם עצמך האם אתה מוכן לזה. גם אל תשתמש בהתראות של אם את תתראי איתו אז... כי אהבה אסורה היא סיפור ישן, תסביר לה כמה חשובה הקרבה אליה, כמה היא חסרה לך, אתה יכול אפילו לבקש להכיר את הבן אדם - לחקור את השטח - תחת התירוץ שמי שחשוב לה הוא בטח בן אדם טוב... בשום פנים ואופן לא באגרסיביות! תביע כלפיה אהבה - אבל לא כזאת שחונקת, מחוות יפות יעשו את - פרחים על הבוקר עם פתק עם מילים רכות, אמרת שהיא עובדת קשה -תזמין אותה לספא- תפנק אותה... אל תבליט שזה קורה בגלל המישהו אחר - אלא כי ככה אתה מביע את הרגשות שלך כלפיה - שיכול להיות שב6 שנים האלה איך שהוא דהו בשגרה... והעיקר תקשיב... מה שכן - אל תאבד את הגבריות - אל תשכך שאתה הגבר במשפחה, ושכל אהבה צריכה איזושהיא תמורה - אפילו בהוכרת תודה פשוטה, גם פה אתה צריך להיות סופר עירני - אם אתה רואה שהמחוות שלך לא משמחות תשנה כיוון- תשאל למה, ושוב תסביר מאיפה כל זה בא. העקר לא לחנוק - ולתת גם לצד השני להשקיע בך... www.kab.co.il target=_blank>בהצלחה www.kab.co.il

orrin

New member
תראה

עצם העובדה שאתה מבין שעובר עליה משהו מראה שאת החלק החשוב יש לך- אכפתיות ורצון שיהיה טוב לשניכם. זה הדבר היחידי שאי אפשר לתקן או להמציא. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות הוא לגשת אליה, בשעה שהיא פנויה, ולנסות לדבר איתה. להגיד לה מה מפריע לך, וממה אתה חושש ולשמוע כיצד היא רואה את כל הסיפור. בלי לדבר איתה אתה רק תכנס עמוק יותר ויותר לתוך הסרטים של עצמך שיתכן ובכלל אין להם אחיזה במציאות. תדבר איתה. ככה פשוט. ואגב- מנסיון של מישהי שכבר עשתה את זה -להשתגע קוטווים קחא......

למעלה