משהוא קטן לשלוח לביה"ס עם הילד.

משהוא קטן לשלוח לביה"ס עם הילד.

אני אוהבת לשלוח לבוני, לרוב עם ה Play piece פתק קטן. כזה יעשה לה טוב.
קניתי לה פנקס קטן לתחילת שנת הלימודים. פנקס שאני יכולה לכתוב לה משהוא כל יום או יומיים (לא מחייב) וגם היא יכולה לכתוב לי דברים שעולים לה במשך היום.

האם יש לכם גם דברים בסגנון הזה? אשמח לשמוע. היא חוזרת לביה"ס ביום שלישי הקרוב ואולי אני יוכל לאמץ

פשוט מקסים

מה לגבי מידי פעם לקנות הפתעה זולה, סתם ככה להראות שחשבת עליה.
זה יכול להיות סוכריה על מקל, זה יכול להיות מחזיק מפתחות חמוד,בובה נחמדה...

אני קונה משהוא קטן למקרים מיוחדים. לא בשיגרה.

לדעתי הילדים היום כל כך רבויים מהדברים החומריים שהם לא מעריכים את זה. נכון, מתנה קטנה יכולה מאוד לשמח, אבל אצלנו היא ניתנת עם משמעות ולא סתם ככה.

בשיגרה, אני גם שמה לה בשקית עם Play piece פתקים קטנים בצורות שונות שאני גוזרת או קווקווה (הקיפול נייר הזה) עם כל מיני דברים כייפים לעשות.
את הפתק אני כותבת בעברית, באותיות אנגלית, כי היא לא קוראת עברית, וזה בגלל שהיא אמרה לי שזה מביך אותה שילדים אחרים יכולים לקרוא מה שכתבתי

1me too1

New member
רעיון מקסים

בבית הספר בו אני עובדת, אני רואה ילדים שההורים שמים להם פתק בתיק האוכל.
אחרי יום הורים ההורים משאירים להם פתק עם משהו (ממתק, הפתעה קטנה).
לילדון אף פעם לא עשיתי משהו, אולי השנה כשיתחיל לקרוא

Mottek

New member
רעיונות מאוד נחמדים

אני ניסיתי את זה עם הגדול, אבל לא הצלחתי להתמיד בזה לאורך זמן.
אולי עכשיו כשהאמצעי שלי מתחיל גן חובה אנסה את זה מחדש.
כעקרון שלחתי פתקים עם מחמאות, אתה ילד טוב/מתחשב/אדיב/חבר טוב/אני גאה בך וכו'.
לפעמים הייתי מוצאת איזו בדיחת קרש קצרה (בסגנון הknock-knock) או איזה פריט מידע שאני יודעת שיעניין את הילד (למשל מה הם השמות של כל שבעת הגמדים, או מי המציא את הטלפון).

בכל מקרה, הנה קישור שיכול לתת לך עוד רעיונות.
בהצלחה!

http://thestir.cafemom.com/big_kid/107980/51_Ideas_for_Smile_Inducing

אני תמיד כותבת לה מסר ממני, אבל זה רעיון נפלא

לכתוב דברים אחרים.

אני יעבור על קישור מאוחר יותר - תודה.

כתבת שלא התמדת בזה, אני לא שמה לה פתק כל יום. פעמיים בשבוע, אולי אפילו פחות, מתי שבא לי, מתי שאני מרגישה שהיא צריכה את זה.

The kissing hand

ביום הראשון של בית ספר של הקטנה סיפרו לגדולים וקטנים סיפור מאוד יפה. על דיביבון שפחד ללכת לבית הספר. אימא שלו נישקה לו את כף היד ואמרה לו שכ פעם שהוא יפחד או יתגעגע אליה הוא צריך להצמיד את כף היד ללחי שלו, וככה הוא תמיד יקבל ממנה ביטחון בצורת נשיקה. ואי אפשר לשתוף את הנשיקה המיוחדת היא תמיד תמיד נשארת ביד. רגע לפני שהוא נכנס לכיתה, הוא נישק את כף היד של אימא, כדי שאם היא תתגעגע אליו או יהיה לה עצוב, היא רק תצטרך להצמיד את כף היד ללחי שלה, ותהיה לה נשיקה מהדביביון שלה.

לפני כמה שנים, שרק עברנו לכאן, אמרתי לה שאם היא מתגעגעת אלי או קשה לה, היא רק צריכה לעצום עיניים, לשים יד על הלב ולהרגיש אותי שם. זה עובד יפה, גם לקטנה, גם לגדולה וגם לי.
בנוסף, שנה שעברה, לגדולה היה קשה בשבועות הראשונים של בית הספר. היא אמרה שהיא מתגעגעת אלי והיא נורא עצובה, והיא לא תמיד מרגישה אותי בלב שלה. בקלמר שמתי לה תמונת פספורט ישנה שלי שהיא מאוד אוהבת, ואמרתי לה שכל פעם שהיא מתגעגעת אלי שתסתכל בתמונה.

שנה שעברה שלחתי פתקים בקופסאת אוכל, תמיד הייתי מקבלת אותם בחזרה עם כתמי שמן וציורים קטנים בצד השני

מאוד אוהבת את רעיון הפנקס, אולי נאמץ אותו.

the kissing hand
http://www.amazon.com/The-Kissing-Hand-Audrey-Penn/dp/1933718102

היא רק צריכה לעצום עיניים, לשים יד על הלב ולהרגיש אותי שם.

עוד רעיון מקסים.
תודה

כאשר אנחנו נפרדות בביה"ס, בכל יום, בוני מבקשת ממני לנשק לה את הראש. בדרך ל Line up אני לפעמים רואה אותה מחזיקה את היד על הראש

למעלה