משהוא קטן שעשיתי יש עוד עבודה ... אבל מה אתם חושבים???
E eldarinn New member 20/12/01 #6 וואאוו נראה מעולה ../images/Emo45.gif אני לא מתייחס כמובן לקו ההפרדה בין שני החצאים. הדמות נראית בנוייה היטב, אולי הייתי מקטין קצת את כפות היידיים. אפשר לשאול למה היא מיועדת?
וואאוו נראה מעולה ../images/Emo45.gif אני לא מתייחס כמובן לקו ההפרדה בין שני החצאים. הדמות נראית בנוייה היטב, אולי הייתי מקטין קצת את כפות היידיים. אפשר לשאול למה היא מיועדת?
G gonen-y New member 20/12/01 #7 לתיק עבודות שלי בעיקרון פוטרתי מעבודתי כתומך אז הגיע זמן למצא עבודה אחרת...
E Easybanners New member 20/12/01 #8 יפה מאוד../images/Emo45.gif אם מדברים כבר על עבודה בארץ בגרפיקה ותלת מימד אני בן 17.5 ואני ממש רוצה לעבוד בתעשיה הזאת ..איפה בארץ יש עבודה בזה ??
יפה מאוד../images/Emo45.gif אם מדברים כבר על עבודה בארץ בגרפיקה ותלת מימד אני בן 17.5 ואני ממש רוצה לעבוד בתעשיה הזאת ..איפה בארץ יש עבודה בזה ??
E ejay New member 20/12/01 #9 מגניב! החיבור בין הראש לאוזניים נראה קצת לא טבעי, והידיים נראות מוזרות- אולי אפשר לוותר על הקימור בחלק של האצבעות שפונה כלפי מעלה כדי ליצור רושם של אצבע קשיחה יחסית עם כרית רכה בתחתיתה. אתה מתכוון להנפיש אותו ?
מגניב! החיבור בין הראש לאוזניים נראה קצת לא טבעי, והידיים נראות מוזרות- אולי אפשר לוותר על הקימור בחלק של האצבעות שפונה כלפי מעלה כדי ליצור רושם של אצבע קשיחה יחסית עם כרית רכה בתחתיתה. אתה מתכוון להנפיש אותו ?