משהוא קרא את הכתבה

משהוא קרא את הכתבה

שהיתה היום בזמנים מודרנים בעתון ידיעות אחרונות על אימון אישי? כתבה מאד לא מפרגנת, עם דוגמאות על מאמנים אישיים בכל מני תחומים.

משהו יודע

היכן אם בכלל ניתן למצא את הכתבה ברשת? לא מצאתי עתון של אתמול

אל תפחדו מ"טרנד"

זו לא קללה. המושג "אימון" הוא משהו בהחלט טרנדי אולי גם חלק מהאנשים הפונים לאימון עושים זאת מתוך האופנתיות שבזה. אז מה ?? מתאמן ששמע על אימון מתוך הטרנדיות שבזה ובחר בתהליך לעצמו - רק הרוויח. אדם שבוחר להיות מאמן רק מתוך הטרנדיות שבזה - ממילא לא ישרוד.[ הטרנד העלה את האימון לשדה השיחה המוכרת. מה רע בכך ?? מאותו רגע - הכל כבר תלוי בך(!) במי שאתה(!!) וברצינות שאתה מתייחס לעצמך ואל התחום (!!!). לכל מי שזורק "טרנד" באויר אני משיבה בחיוך שהטרנד חולף כענן אבק ויחד איתו גם כל הטרנדאים. הטרנד חולף ומותיר אחריו רק את מה שנטוע עמוק באדמה. מי מאיתנו שישקיע כדי להיות נטוע היטב מי שיפרח ויצמח מתוך אותה אדמה ישאר גם הרבה אחרי הטרנד. פעם - גם טיפול היה טרנד אח"כ הגישור הפך לטרנד הטרנד הוביל את הציבור למודעות וכיום - נשארים רק הטובים. אני לא מפחדת מטרנד ואתם ?? אור ואהבה ענת

עפרה ד

New member
מאוד מאוד לא אהבתי את הכתבה הזו

אבל אח"כ, באימון כמו באימון
ניסיתי לבדוק עם עצמי, איפה זה נגע בי, מה זה אמר לי על עצמי שגרם לי להרגיש כמו שהרגשתי, ועל מה צריך לעבוד בעקבות זה... אז, נראה לי שמה שהפריע לי במיוחד זו העובדה שהאימון הוצג שם כדבר "טרנדי" אופנה חולפת וגם קצת כאחיזת עיניים, לא משהו שבאמת עובד. ברור שאני לא חושבת שכך הם פני הדברים, אבל המחשבה הזו עולה לפעמים מצד אנשים שאני מציגה להם את נושא האימון, ואני מרגישה שאני לא תמיד מצליחה לשנות אצלם את המחשבה הזו. אני תקועה מול הגישה הזו, ואין לי מספיק כלים להפריך אותה, למרות שברור לי שהיא לא נכונה. אז, עכשיו קבלתי אותה עוד פעם בעיתון? מרגיז, בטח מרגיז

זו לא כתבה רצינית

לא נעשה שום תחקיר,שום עבודה הכנה,פשוט תפסו 2-3 "מאמנים" וראיינו אותם,ואח"כ ערכו באופן מגמתי. להציג מישהי שפותחת בקלפי טארות,בתור מאמנת אישית,וממנה לגזור לגבי נושא האימון,זה במקרה הטוב בדיחה גרועה. כתבה כזו ברור שלא היתה עוברת בכתב עט רציני.

מה השתנה?

גם אני כמו ענת לא קראתי את הכתבה אבל בלי קשר לתוכנה אני אומר אף אחד כאן (ככה נראה לי) לא בחר באימון בגלל כתבה אוהדת אחת מאותה סיבה שום דבר לא השתנה בגלל כתבה לא אוהדת אחת בעצם משהו כן השתנה, באה לעולם עוד כתבה לא אוהדת! אני גם מציעה לראות בזה דבר חיובי דעות נגד (ולא חשוב נגד מה) מתרבות בדרך כלל ביחס ישר לדעות אוהדות. אין טוב בלי רע, אין בעד בלי נגד. וחוץ מזה שמתי לב שיש מן טרנד כזה להגיד על תופעות חדשות (במיוחד אם הם סוחפות) שהם טרנד. שיהיה לכם בטרנדיות.

מודה שלא קראתי

ואין לי מושג במי מדובר אבל למדתי שיש המון אסכולות לאימון המון דרכים לאמן אנשים והמון שיטות שמצליחות להביא את המתאמן מהמקום הנוכחי שלו למקום הרצוי בעיניו. אנשים משתמשים בציור וסיפור ככלי בהילינג ככלי וגם... בקלפי טארוט (אין לי כלום נגד הקלפים אבל גם לא בעדם). אל תבהלו. אם ראיינו 3 אנשים לא רציניים תהיו אתם שליחים לדבר מצווה ונסו להיות רציניים יותר ויותר. המלחמה הפרטית שלי באנשים שמחפפים היא להעמיק את הרצינות שבה אני מתייחסת לתחום. ממה שאני רואה בסביבתי - הדרישה לאימון רק הולכת וגוברת. למרות (ואולי גם בגלל) כתבות שונות בעיתונות.
ענת

הקלישאה הידועה אכן עובדת גם כאן

שגם פרסום שלילי הוא פרסום,הוא מסייע להעלאת המודעות.חבל רק שחלק מהכתבות שטחיות וכל מגמתן כידוע רייטינג.

einatgross1

New member
היופי הוא בעיני המסתכל...

ובהמשך לקו שאת מציגה כאן, כרגע התקשר אלי אדם שקרא את הכתבה, שמתעניין בקורס מאמנים. בעקבות השרשור כאן, שאלתי אותו על הכתבה, בהנחה שהיא לא מפרגנת. מסתבר שהוא דווקא לא חשב כך בכלל. לא קראתי את הכתבה לצערי, ואני עדיין מנסה להשיגה. בכל אופן נראה שיש אנשים שהכתבה נוגעת לליבם, ויתר על כן היא בהחלט מעלה את המודעות והצורך במאמנים, ובקורסים למאמנים. שבוע טוב של התחלות, פריצות דרך וגדילה אישית ועיסקית,

למעלה