משהוא ראה רובין הוד??? היום עשו סידרה חדשה ביס סטארס 2 משהוא ראה???
Y yuval 153 New member 13/8/07 #1 משהוא ראה רובין הוד??? היום עשו סידרה חדשה ביס סטארס 2 משהוא ראה???
4 4hilla4 New member 13/8/07 #2 אני ראיתי../images/Emo13.gif סדרה נחמדה, לא יותר... אבל נראה לי שאני אמשיך לראות אותה כי כל הסדרות שאני אוהבת יורדות
אני ראיתי../images/Emo13.gif סדרה נחמדה, לא יותר... אבל נראה לי שאני אמשיך לראות אותה כי כל הסדרות שאני אוהבת יורדות
4 4hilla4 New member 14/8/07 #4 כמוו... עקרות בית נואשות,האנטומיה עוד מעט נגמרת, שארק,סטודיו 60,איך פגשתי את אמא, היורדים בגדול, גיבורים מחשבות פליליות,ועוד כמה... עצוב
כמוו... עקרות בית נואשות,האנטומיה עוד מעט נגמרת, שארק,סטודיו 60,איך פגשתי את אמא, היורדים בגדול, גיבורים מחשבות פליליות,ועוד כמה... עצוב
L LeRanch New member 14/8/07 #5 ראיתי ואהבתי../images/Emo9.gif הפרק הזה היה ממש מגניב והיה יפה איך שרובין הציל ת'מצב בסוף הפרק
T TheSegal New member 15/8/07 #8 אני כבר ראיתי את כל העונה נכון שזאת לא סדרה עמוקה ומיוחדת אבל היא קלילה, מתוקה ומהנה. לאוהבי הסיפור ובמיוחד לאוהדי הביביסי
אני כבר ראיתי את כל העונה נכון שזאת לא סדרה עמוקה ומיוחדת אבל היא קלילה, מתוקה ומהנה. לאוהבי הסיפור ובמיוחד לאוהדי הביביסי