משהוא רואה את התוכנית בכלל? אף אחד לא מדבר פה על הפרקים בשביל מה יש פורום?
Y yuval 153 New member 25/10/07 #1 משהוא רואה את התוכנית בכלל? אף אחד לא מדבר פה על הפרקים בשביל מה יש פורום?
A adida33 New member 26/10/07 #2 אבל רובנו ראו את העונה הראשונה בפעם הראשונה שהיא היתה.. לא? אבל היה היום אחלה פרק
M My Immortal2 New member 26/10/07 #4 אני רואה../images/Emo99.gif כי לא ראיתי את העונה הראשונה.. איזה פרק טוב היה אתמול! בעצם.. כל הפרקים שלהם טובים D:
אני רואה../images/Emo99.gif כי לא ראיתי את העונה הראשונה.. איזה פרק טוב היה אתמול! בעצם.. כל הפרקים שלהם טובים D:
ר רעותוש02 New member 28/10/07 #5 מה זה? פתאןם האתמול ראיתי שכתוב פרק 2! זה מהעונה החדשה או העונות הקודמות? אפשר אתר לצפיה בפרק הראשון...היות שהפסדתי כי יס לא אמרו...
מה זה? פתאןם האתמול ראיתי שכתוב פרק 2! זה מהעונה החדשה או העונות הקודמות? אפשר אתר לצפיה בפרק הראשון...היות שהפסדתי כי יס לא אמרו...
ר רעותוש02 New member 28/10/07 #7 איזו מספר החדשה? ואיפה אפשר לראות את הראשון...או שמישהו יכול להגיד לי מה היה?
T TheSegal New member 28/10/07 #8 כרגע ביס משודרת עונה 1 ואני מניחה שמיד אחריה תתחיל עונה שניה. כרגע בארה"ב משודרת העונה השלישית. להגיד לך מה היה זאת בעיה מאחר והסדרה מלאה בפרטים (אומנם לא הרבה על החיים האישיים שלהם כמו המקרים).
כרגע ביס משודרת עונה 1 ואני מניחה שמיד אחריה תתחיל עונה שניה. כרגע בארה"ב משודרת העונה השלישית. להגיד לך מה היה זאת בעיה מאחר והסדרה מלאה בפרטים (אומנם לא הרבה על החיים האישיים שלהם כמו המקרים).