משהוא שאין לי אומץ לשלוח...

mayablah

New member
משהוא שאין לי אומץ לשלוח...../images/Emo9.gif

חשוב לי שתדע למרות כל הדברים שאמרת, ואמרתי למרות שהסיפור, אולי, נגמר אפילו אם לבך במקום אחר עכשיו אפילו אם הלב שלי נשבר חשוב לי שתדע את מה שאני חושבת חשוב לי שתבין על מה אני בוכה חשוב לי שתדע שאלייך עוד חולמת חשוב לי שתבין את מה שאני רוצה לפעמים אני חושבת שאותך אני אוהבת לפעמים אני חושבת שאותך אני צריכה אבל עכשיו מובן לי שלך רק מתגעגעת ורוצה שוב לחבק אותך חשוב לי שתדע את מה שאני חושבת חשוב לי שתבין שאני כבר לא ממש ילדה חשוב לי שתדע שאני באמת מצתערת על כל מה שהיה... ברור לי שהכול עבר ולא יחזור עוד ברור לי שלך כבר לא איכפת אמרו לי שהזמן ירפא... אני עדיין מחכה... אז חשוב לי שתדע מה אני אומרת אפילו אם אני כה מבולבלת חשוב לי שתבין שאותך תמיד אזכור, איך שהיית שם, בספסל, עם החיוך המובך בחושך השחור... מוקדש ל ג....

ה מוזה

New member
מאיה ../images/Emo39.gifברוכה הבאה ............

הזמן יירפא ... אוי כמה פעמים שאני שמעתי את זה .. גם לי אמרו ככה .. אבל שכחו להוסיף את המשך המשפט " הזמן מרפא - את מי שגם עוזר לעצמו להירפא " הגבול בין געגוע ובין קסם אהבה ..הוא דק , מאוד דק .. ולבקש סליחה אם פגענו..להתנצל מעלה אנושית מהטהורות שיש .. תתמקדי באיך את מתגברת על הגעגוע ועל הצורך לחבק - כדי שליבך יהיה פנוי להכיל אהבה חדשה .. שבטח כבר בדרך , מחכה .. שתפני לה שם בלב מקום .. כואב להפרד . לא קל . רגש לא נחתך כמו נייר .. עזרי לזמן לרפא את הכאב .. שמתרוצץ אצלך בלב . המכתב שלך יפייפה . שתהיה לך שבת מופלאה

למעלה