משהוא שמע על המגדל הזה ?

G riffin

New member
משהוא שמע על המגדל הזה ?

Crescent Heights Tower מדובר במגדל של 60 קומות (לא טראמפ עלית) שאושר . הבניין אמור להבנות על החלקה של ELA Tower - When completed, it will be Tel aviv's tallest tower. - Zoned for a 50,000 sq.m. residential tower, 20,000 sq.m. of commercial space and an additional 38,000 sq.m. of underground parking space. - Will be Israel's second tallest residential tower, alongside its planned tallest, also by Crescent Heights, the Trump Plaza Tower. - Built on the plot intended for ELA Tower.

matrix2020

New member
מצטער לחצתי ENTER בטעות

אכן שמעתי על המגדל. דיברו על זה בSKYSCRAPERLIFE לפני חודשיים בערך. נדמה לי אז אמרו שהם מנהלים מו"ם על המגרש או שהם כבר קנו.

מ ת ן38

New member
לא בטוח שזה יעזור אבל:

קודם כל רציתי להגיד שאני קורא פה המון זמן בפורום הזה אני אומנם קטןן אבל מתענין מאוד בגורדי שחקים... מקווה שזה יעזר, כי זה לא הכי מעודכן, ונראה לי שראית את זה כבר, אבל שראיתי את ההודעה ניזכרתי שראיתי משו דומה ב"תל אביב במבט חדש": http://www.telavivinf.com/info/infoitem.asp?item=49&lang=heb להתראות... מתן, וסליחה על האיחוררר, דרך אגב שם רשום שזה 35 קומות, אבל רק הערכה.

matrix2020

New member
המגדל הזה בוטל

בשל חוסר ביקוש למשרדים בתקופה שהוא תוכנן.

מ ת ן38

New member
לא אותו מגדל?

הנתונים לא זהים, אבל אם תסתקל בתמונות זה די דומה, לא? או שבעצם התכוונת שהמגדל בוטל לגמרי, גם מההודעה הראשית ? לא כ"כ הבנתי

matrix2020

New member
סליחה

אין שום תמונה. רואים כאילו שיש כי לחצתי ENTER במקום לשתמש ב"שלח"

למעלה