משהוווווווו מוזר............

sum 418

New member
משהוווווווו מוזר............

היום הייתי בחנות ספרים.......ואתם לא יודעים מה קרה........ אני מסתכל על סרטי הדי-וי-די ואני רואה.........סיוט ברחוב אלם - הסיוט...אין לי מושג מה זה,אבל זה לא סרט מוכר.....זה פרדי קרוגר והכל אבל הוא לא נחשב לאחד מהסידרה.......מישהו בבקשה יסביר... a nightmare on elm street - the nightmare

VAMPhantom

New member
אתה בטוח במה שראית?!

היכן ראית? ותן יותר פרטים? חוץ מזה שיש את סדרת הטלויזיה, שלא זכור לי שהוצאה לDVD...

sum 418

New member
הנה.............

כתוב שם בקטן באנגלית....... a nightmare on elm street - the nightmare אבל לא רואים את זה בגלל שהסריקה מעפנה.......

europe1990

New member
מוזר- לא שמעתי על זה בכלל-

ראית את הסרט??? מה העלילה?? על מה מסופר?? כתוב מאיזה שנה הסרט??

sum 418

New member
היום אני אראה את זה.........

ואני אגיד לכם...........חוץ מזה זה עלה רק 20 שקל...

Thestral

New member
כלומר ש:../images/Emo108.gif

או שזה סרט רגיל אבל פשוט עירתו לו את השם או שזה סרט אבוד ספיישל טלויזיוני או סרט טלויזיה או משהו או שבאמת מהדורה מיוחדת מהטלויזיה או משהו בכל מקרה על זה לא שמעתי

VAMPhantom

New member
כפי שחשבתי:עבדו עליך!../images/Emo45.gif

וכי למה? על-פי החברה המוציאה לאור(שלא מוכרת כלל), זו הוצאה פיראטית ולא אתפלא שהאיכות של וידאו מלפני 20שנה
זהו פרק הפיילוט של "סיוטו של פרדי" סדרת הטלויזיה שכה היה מדובר עליה בהודעותיי הקודמות...

blinkin p a r k

New member
זה אני sum 418

אני פשוט אצל חבר שלי........ אוקיי אז התחלנו לראות את הסרט......ומתברר שזה כניראה פרק מהסידרה: Freddy's nightmare אז מישהו יכול בבקשה להגיד.....כמה פרקים יש בסידרה זאת? כי לי כתוב שזה פרק 6.....עם רוצח שודד ומשהו כזה.... נ.ב החנות שבא קניתי את הדי-וי-די,זאת חנות ספרים חדשה שנפתחה בבני ציון....מול החנות נעליים הגדולה.

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifואיזה עוד סרטים יש בחנות הזאת

? ויש שם גם סרטי וידיאו?

VAMPhantom

New member
אז זה הפרק השישי ולא הפיילוט../images/Emo6.gif...

אגב, איך האיכות בכלל? כי ממש לא נראה לי שזו הוצאה רישמית של הסדרה. נ"ב: לסדרה היו 2עונות בלבד קצרות...

VAMPhantom

New member
הנה עוד פרטים בנוגע לסדרה../images/Emo45.gif

כפי שציינתי ממש מזמן בפורום זה וגם בפורום הסרטים ממש מזמן... סדרת הטלויזיה בה פרדי קרוגר מציג את הסיפורים כמו סדרות סיפורי המתח השונות האחרות, עם ההומור המטובל שלו
תרתי-משמע
הסדרה היא בעלת 2עונות בלבד, כל עונה היתה בעלת 22פרקים...

sum 418

New member
האיכות מעולה.........

זאת לא ההוצאה הרישמית.....ואני בטוח אבל האיכות מעולה.....

למעלה