משהו אולי יודע...?

משהו אולי יודע...?../images/Emo53.gif

יש לי דלקת פרקים ברגלים ובגלל זה אני על בסיס 24 זמני עד עוד שבועים... משהו יודע אולי מה הסיכויים לחזור לצה"ל אחרי חצי שנה של פרופיל 24 על דלקת פרקים? חוץ מזה רציתי לדעת אם משהו יודע על טיפולים לדלקות פרקים.... חוץ מכדורים... שאני בולעת כל יום מספיק לשבוע...

דלקת מפרקים וצבא

השאלה היא מי איזה דלקת מפרקים את סובלת - בהתאם לסוג הדלקת מחליטים על הפרופיל- כנ"ל לגבי הטיפול תנסי להשיג מרופאיך אבחנה יותר מדוייקת ואוכל אולי לענות בצורה יותר ספציפית

עיצה

חמודה, את גם צריכה לעשות ספורט שמתאימה לך. אם את יודעת לשחות זה מצויין. גם חשוב לעסות את הרגליים כדי להזרים דם. אבל הכי חשוב לא להתייאש, ולדעת שהמצב עשוי להשתפר כל הזמן. אל תמנעי מעצמך לעשות דברים אהובים כמו טיולים אבל מצד שני את גם צריכה לנוח מידי פעם ולישון במידה סבירה בכל לילה. מקווה כי תמשיכי להיות חזקה.

עיצה

חמודה, את גם צריכה לעשות ספורט שמתאימה לך. אם את יודעת לשחות זה מצויין. גם חשוב לעסות את הרגליים כדי להזרים דם. אבל הכי חשוב לא להתייאש, ולדעת שהמצב עשוי להשתפר כל הזמן. אל תמנעי מעצמך לעשות דברים אהובים כמו טיולים אבל מצד שני את גם צריכה לנוח מידי פעם ולישון במידה סבירה בכל לילה. מקווה כי תמשיכי להיות חזקה.

עיצה

למעלה