משהו אופטימי לסיום היום

*שיר

New member
משהו אופטימי לסיום היום ../images/Emo42.gif

זוכרים שסיפרתי לכם על שני זוגות שלא הביאו לנו מתנה לחתונה? להזכירכם, זוג אחד אמר ששכח את המתנה בבית ומאז לא שמענו מהם. התקשרנו אליהם כמה ימים אחרי החתונה להגיד שנה טובה. הם לא היו בבית, אז השארנו הודעה במזכירה, אבל הם עדיין לא חזרו אלינו... כולכם אמרתם להתקשר להזמין אותם לראות תמונות. אז באמת אזרנו כוחות והתקשרנו אליהם ביום שבת בערב והם כלכך שמחו
מסתבר שהיה להם מס´ טלפון לא מעודכן שלנו, וכשהם שאלו זוג חברים מה הטלפון החדש שלנו, הם נתנו להם מספר לא נכון!
אה, איך שמחנו לשמוע את זה... בקיצור, הם אמרו שהם שמעו שהתמונות מדהימות ומיד קבעו איתנו לאתמול בערב. ואכן, אתמול בערב הם הגיעו עם חבילה גדולה ויפה (מצעי סאטן). ישבנו וראינו את התמונות, וקשקשנו וצחקנו והיה פשוט ערב נהדר! היינו כלכך מאושרים שהעניין הסתדר ושהיה תירוץ הגיוני לכל הברדק. אז שוב, תודה לכם על העצות הנפלאות ועל התמיכה !!

אתי@

New member
אנחנו קיבלנו 2 צ´קים בלי חתימה !!!

אחד מהם מאיזה קרוב משפחה רחוק שבטח עשה את זה בכוונה וזה לא ממש מעניין אותנו. השני זה צ´ק גדול מזוג חברים קרובים. אין לנו ספק שזה לא בכוונה אבל לא נעים לנו לומר להם משהו בנושא. מה עושים

שמופית

New member
למה לא נעים ?

אם הם חברים טובים וקרובים, אני מאמינה שזה סתם היה בלבול (התרגשות...). פשוט לנקוט בגישה הישירה
אולי אפילו עם טיפה הומור בסגנון של "התרגשת בחתונה שלנו, נכון ? רואים... שכחת לחתום על הצ´ק" או משהו כזה.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif האמת היא שהם נחתו מטיסה

מתאילנד 4 שעות לפני החתונה, אז אפשר להבין את העייפות... אבל בכל זאת זה לא כ"כ נעים.

הילית*

New member
ואנחנו קיבלנו צ´ק דחוי אחד..

והפדיחה הוא שזה מהצד של המשפחה שלי..... לגבי זוג החברים. תתקשרו פשוט תגידו את האמת. תגידו שהצ´ק חזר כי חסרה חתימה... בטוח שזה לא בכוונה

יעלי2

New member
המלצה בקשר לשיק

כמו שאולי הם שחכו לחתום על השיק הגדול, אולי אתם תהיו חצי עוורים ולא תראו את החתימה החסרה. אני מציעה לכם לשקול להפקיד את השיק כאחד השקים ואם תהיה בעיה, הבנק יתקשר לבעלי השיק ויבקש את אישורו לכבד אותו (במיוחד לצעירים שבינינו, אף בנק לא מחזיר שיק לאנשים הגונים לפני שהוא בודק). אני בטוחה שהם (הזוג) יכבדו אותו והכל יסתדר. ולמרות הכל, זו רק אופציה אחת. האופציה השניה היא לשכוח מכל הסיפור-וזה חבל. ואופציה שלישית לדבר איתם וזה הכי מביך בעולם. תעדכני אותנו.

אתי@

New member
צודקת ב- 100 אחוז (מכה על המצח)

ברור שאם הבנק מחזיר צ´ק הוא מתקשר לבעליו, איך לא חשבנו על זה, בייחוד שזה קרה לנו עם צ´ק אחד שחזר בגלל ששכחנו לחתום מאחור... תודה גאונה!!!

dorlim

New member
אני כל כך נהנה להגיד...

אמרתי לך!!! אני ממש סמח שהעניינים הסתדרו

*שיר

New member
גם אני שמחה! ושוב תודה רבה על

התמיכה ועל ההצעות!! ורק להזכירכם - הזוג השני, איתו כבר דיברנו ונפגשנו כמה פעמים מאז החתונה, עדיין לא טרח להביא מתנה....

*שיר

New member
לימור מרשה לך? ../images/Emo8.gif

ורוצים לשמוע עוד אנקדוטה? הזוג שבא אלינו ביום ראשון עם המתנה,(להלן ע´ וש´) ביקש את הטלפון החדש שלנו מהזוג שעדיין לא הביא את המתנה (להלן ד´ ומ´). אז לא רק שהם נתנו להם מס´ טלפון לא נכון, הם גם אמרו לע´ וש´, שאמרו שממש לא נעים להם שהם שכחו את המתנה, "אה לא נורא, אנחנו עדיין לא קנינו..."

הילית*

New member
תסתכלי על זה באור אופטימי

זה אומר שהם עוד יקנו לכם... ניתן להם עד הברית/ בריתה....

dorlim

New member
לא, לימור לא מרשה לי להיות אלים...

אחרת היא מרביצה לי!!! באשר לזוג ד ומ´, פשוט מאד - לאירוע הבא שלהם תקנו להם לוח שנה, או את הספר "על תבונה ורגישות"...

*שיר

New member
נראה לי שהם זקוקים נואשות ללוח שנה

את יומולדת השנתיים לבת שלהם
הם חגגו לה בגיל שנתיים וחודשיים

סהר12

New member
אופטימי בכיף..

רואה? - חברים נשארים חברים לכן, לפני שכועסים, שווה לבדוק ולשמוע סתם ככה, לא "מבריזים" ולא מתקמצים. אני מאמינה שחברות טובה ואמיתית לא מתנתקת בגלל מתנה..

למעלה