משהו אחר...

שון33

New member
משהו אחר...

אני טיפת דמך המביכה כהוכחה - על ירכך אני הפעם הראשונה אני טיפת זיעה גולשת ממצחו ברגעים ההם... אני תשוקה אני טיפת זרעו העקרה חיפשה מימוש לאהבה אני החרטה אני טיפת דמעה מרה צורבת את לחייך - שוב לבדך אני האכזבה אני טיפת הגשם, היורה שוטף הכל, פותח דף חדש אני תקווה אהבתם? - תבקרו בפורום שירה וספרות...

מהמם ...

שון, מקסים .... אני לא יודעת אם אתה כתבת את זה או לא, אבל זה לא ממש משנה... זה פשוט מקסים, נוגע ללב ... יש לי כל כך הרבה שירי מגירה שאף אחד אף פעם לא ראה, אולי זה יהיה המקום הנכון להוציא כמה מהם לאור ...

naknik

New member
אין מקום אחר ...

בעצם יש אבל זה בפורום ספרות ושירה אז לבחירתך ...

shon33

New member
תודה

אני כתבתי... תגובתך נגעה לליבי שלחי לפורום שירה את שירייך. זה המקום המפרגן והחם ביותר שבו פירסמתי... ק.ב.

sharon_xxx

New member
היי

לא מצאתי פורום שירה, יש סיפורים, זה אותו אחד ??????? מבטיחה למצוא משהו מתאים לפה ולכתוב ... תודה על העידוד

shon33

New member
שרון

פורום שירה נמצ בסו רשמת הפורומים תחת כותרת אומנותזהו פורום פעיל ביתר... ומפרגן להתראות ק.ב.

The Lilit

New member
אפרופו ...

פעם , קצת אחרי לפני שאיבדתי את תמימותי .... ומהו הדבר אלייו אני כה נכספת שבגינו אחוש אשמה על מחשבות אסורות הגורמות לי לחוש טומאה מתוקה המותרת לעיתים . ומתי יגיעו העיתים האלו אליי ? האין זה תמוה ? או אולי אף מגוחך ? שכל מחשבותיי גופי נפשי תובעים דבר מה שאינם מכירים ומתייסרים בחסרונו ....? הקטע שלך הזכיר לי ימים של תום ....

shon33

New member
יופי

אני שמח להזכיר לך את הימים ההם.. איפשהו בלב אנחנו עדיין שם אנשים רבים שכחו את הילד שבהם...וחבל בהצלחה ק.ב.

קרני

New member
פואטיקה...

מתקבלת גם במעוננו... ולידע כללי, יש כאלו שגם מבקרים בפורום ספרות ושירה, ואף כותבים בו יצירות פרי עטם בדיוק כמוך... (כן, כוכבית בלילה, המקום לשירי מגירה - פורום ספרות ושירה... ענבל גם בטח תקבל אותך בברכה ושמחה... ;-)) תודה שון על השיר היפייפה שממש מלא בתשוקה הראשונית והתמה הזאת, שכבר מזמן שכחתי... ;-)) לפעמים, הייתי ממש רוצה לחזור לימים האלו, ואילו רק בעבור תחושה כזאת... (אז מה לילית, שנעשה טרנספורמציה תאית לימים עברו?! שתי זקנות שכמונו... אוי, כשהיינו צעירות... ;-)) שיהיה יום מקסים לכולם! @ @ J U

למעלה