משהו אישי שמתאים יותר לחברתי

קסנדרה*

New member
משהו אישי שמתאים יותר לחברתי

בכל יום אני קוראת את כל היצירות והתגובות והשכתובים, ומשתדלת להגיב לכל היצירות, הדגש על המילה משתדלת, עד כמה אני מצליחה ? אני חושבת שבאחוזים גבוהים. למרות ההשתדלות שלי, יש אלי טענות: "לא הגבת לשכתוב הזה" ו"לא הגבת ליצירה שפרסמתי ביום זה או אחר". אני באמת משתדלת אבל אין לי חוזה חתום עם אלוהים והוא לא הבטיח לי יותר מ-24 שעות ביממה כמו לכולכם. יש לי עבודה, משפחה, בקרוב לימודים ועוד התחיבויות, חוץ מהפורום. זה שאני אוהבת את הפורום והגולשים בו זה לא מפחית את העומס והלחץ ואני יכולה להקדיש מזמני רק כמה שאני מצליחה לפנות ואני חושבת שאני מקדישה הרבה זמן על בסיס יומיומי. ותקנו אותי אם אני טועה. אז לכל המבקשים תגובות, אני משתדלת בכל מאודי וזו ההצלחה המקסימלית שעולה בידי - מעבר לזה אני לא חושבת שאוכל. מאתמול נכנס איציק לתפקיד עוזר, אני מקווה שזה יקל עלי מעט מהעומס. אני תמיד אגיב, גם אם באיחור. קסנדרה

hiloosholetet

New member
ברור

אני לא מדברת בשם אחרים אבל נראה לי, שבתור בנאדם אחד, לשבת ולהגיב לכל היצירות זו קצת מעמסה. זו לא הכמות של התגובות אלא האיכות. והאיכות תהיה נהדרת אם לא תגיבי מתוך מהירות. בזה את צודקת לגמריי.

aiziq

New member
קסנדרה,

זה מאד מפתה לקחת כמובן מאליו מישהו שכ"כ מרבה להעניק מעצמו. טוב שכתבת את התזכורת הזו. אני באופן אישי תמיד מחכה לתגובותייך ויודע כי אף אם תתמהמהנה בוא תבואנה אבל לפעמים, הציפייה קשה. יחד עם זאת כשמגיעה התגובה, אני מרגיש שהיה שווה לחכות. תודה, איציק.

1. תודה. 2. קחי את הזמן שלך../images/Emo39.gif

קסנדרה יקרה, זו הזדמנות נוספת לאמר לך תודה על התגובות המושקעות, רציניות, כנות. בלעדי אלה, היינו עלולים לזרום, להתחבר, לשמוע "וואוו" "וואוו", אבל לא ללמוד דבר... אז תודה וקחי את הזמן שלך (במיוחד בנוגע ליצירות של אחרים)
שלך,

dananit

New member
תהיי בריאה

אני מקווה שאת לא כזו פרפקציוניסטית בכל התחומים שציינת, ואם כן אז אני מקווה שאת שומרת על עצמך... סחתיין.

קסנדרה*

New member
דננית, אני משתדלת גם וגם.....

והאם אני פרפקיוניצסטית, בשאר התחומים אני כן, ואני משתדלת לשמור על עצמי
קסנדרה

צינסקי

New member
אין כמוך קסנדרה ../images/Emo25.gif

מה שאת עושה כאן הוא מעל ומעבר. אי אפשר לצפות ממך ליותר. ומי שכן - ציפיה מהנה. צינ.

מעריכים אותך המון...

כולנו. זה די ברור. לא מצפים ממך ליותר, כי זה פשוט בלתי אפשרי. תודה. תודה. תודה.

למעלה