משהו בסגנון מארוול - שנות השישים

HackMachine

New member
משהו בסגנון מארוול - שנות השישים

אולי השיער קצת יותר חדיש, אבל ניסיתי ליצור פנים ודמות דומה לזה שמארוול עשו בשנות השישים. אין לי כוח לעשות לזה אינקינג.. כי זה גם ככה לא משהו

moshikgulst

New member
נחמד אבל...

מס´ בעיות: אנטומיה-אין יחס נכון בין אורך היד הימנית שלה לשאר הגוף. על היד השמאלית אני בכלל לא רוצה לדבר... הפוזה של האגן-ישנה סתירה בין מה שאני חושב שהתכוונת להעביר לבין מה שיצא בסוף, משום שכשהאגן של הדמות נוטה קצת ומשעין את רוב משקל הגוף על רגל אחת, זה משליך על כל הגוף. ממליץ לך לראות פסלי אלים מהרנסאנס והתקופה הקלאסית על-מנת לראות איך הגוף נראה בפוזה כזו. הרגלים-קשור להערה הקודמת, הרגל הימנית אמורה דווקא להיות יותר קצרה כביכול מהימנית, או לפחות קצרה יותר, זאת עקב התנוחה של הדמות. תעשה אינקינג!!!!! אינקינג רולז!!!!! ותצבע!!!!! ותרד למצב שתיים!!!!! חופשי.... נ.ב: גוף משהו בנזונה... תמשיך ככה (;

HackMachine

New member
ובכן..

היד הימנית (מבט שלנו) - זה מה שנקרא FORT SHORTNING יש שמאלית - כן, צריך לתקן האגן - צודק רגל ימנית (מבט שלנו) - צריכה להיות יותר קצרה מהשמאלית. החרת הדמות נראית כאילו שהיא עומדת באוויר. רגל שמאלית - נגמר לי הדף
פוזה - ציירתי את זה מתמונה של דוגמנית.. זה נראה בדיוק ככה.

HackMachine

New member
בכל מקרה

אני שונא לצייר בני אדם.. חבורה של יונקים מגעילים ומסריחים..

*GormE*

New member
לא פלא שאתה לא נהנה

אתה לא נותן מהנשמה שלך כמו שאתה נותן בדינוזאורים האלו. אתה יוצר בטכניקה קרה ונוקשה שנראית כמו בספרי הלימוד הבינוניים (זו עדיין מחמאה). יופי, יש שרירים. יופי, יש פלאנס, פה בולטת עצם ועוד ועוד אבל מה מעבר? תפיח קצת חיים באישה שלך!!

HackMachine

New member
כי אני שונא בני אדם ../images/Emo3.gif

אני לא הולך להשקיע בציור המפגר הזה ממש חוץ מלתקן את היד השמאלית (מבט שלנו)

little girl

New member
גם אני!!

הנה משהו שמסיבה לא ברורה אני רצה להתגאות בו... אז חוץ מקטע מטורף שיש לי עם "בובות" אני לא מציירת אנשים... ובעניין שונה: נפח. מי יודע לעשות אותו? ואל תגידו לי "נפח עושים עם אור וצל, שחור ולבן" כי בשלדים (שגם אותם אני מציירת בצורה עלובה ביותר... אבל העיקר הכוונה...) איפה הנפח??? ובעניין הציור: ממש ממש אהבתי!

*GormE*

New member
מה פתאום

נפח לא עושים עם אור וצל מי אמר לך את זה? אי אפשר ליצור נפח על דף שטוח!! אפשר רק אשליה, כמו דברים שמסתירים את מה שמאחוריהם, או מתנגשים במה שמצידהם.

HackMachine

New member
מה?

נפח עושים - גם - עם אור וצל.. אבל לא רק. נפח יכול להתבטא גם ע"י פרספקטיבה..או ע"י צורה.

*GormE*

New member
אבל זה מתיש

כל ציור שאי אעשה אני אצחיל להשחיז עליו את העיפרון?

little girl

New member
המורה לאומנות!!!

"האומן משתמש באור וצל הגורם לנפח..." אנחנו חורשים על המשפט הזה... הכלבה צחקה לי על הלימון והיא לא הבינה מה זה כי אין לו נפח!!! ברור שהתכוונתי לאשלייה של נפח... ד"א, יש מצב לקומיקס שטוח?

*GormE*

New member
מורים לאמנות. . .

הם פשוט מתוסכלים שמנסים להרוס את המוח של הצעירים עם כל הקלישאות שהאכילו אותם. הכל בולשיט. מעטים המורים לאמנות שאני מכבדת.

gewitter

New member
ציור ../images/Emo59.gif

מה הבעיה, היא משעינה יד על המותן, השניה מתוחה כדי להחזיק את הטלוויזיה(?) ואפילו הבטן יצאה טוב. חוץ מהפרצוף וההצללת יד שמאל(מבט שלנו) שגורמת לאגודל לעבור אחורה בלי סיבה, יצא טוב. אבל לא שמעת את זה ממני.

Humus_Chipsalat

New member
fore-shortening

לא? ו.. לא יודע.. הכל מוזר.. ז´תומרת.. היחס בין העיניים והאף שמשוך למעלה בצורה קצת לא הגיונית... הפה די עקום... ז´תומרת.. זה לא, שזה לא טוב.. זה פשוט מוזר.. כאילו יש רוח חזקה במיוחד שמעקמת את הפנים שלה... כף היד... שמונחת על המסך עצמו... היא ממש גדולה מידי... זה לא נראה כמו פור-שורטנינג... אלא כמו טעות.. אם זה נראה ככה... באסה לדוגמנית. ההצללות טובות, ואתה נותן.. בכל הציורים שלך בעצם (שראיתי בכל אופן) את תחושת הנפח בצורה ממש מהממת... מאוד משכנע, ומאוד יפה... בראבו !

HackMachine

New member
לא לא לא

היד הימינית (מבט שלנו!) ואני יודע איך לכתוב את זה.. גם לי יש שגיאות כתיב אתם יודעים.

The Crusader

New member
חחח...

נזכרתי בדוגמנית שהייתה במעריב לנוער שלך...זוכר.. ה"מושלמת"...חוץ מה... frickeshly giant hands!!! חחחחח

למעלה