משהו בקשר למזלות מישהו יכול להסביר לי מה התכונות של מזל סרטן?
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 22/7/05 #3 זה קשור לפורום אסטרולוגיה. אבל בכל מקרה, http://www.astrol.co.il/cancer.htm
A atayen New member 22/7/05 #4 אח שלי וסבא שלי מזל סרטן נראה לי שזה אנשים רגישים, אינטלגנטיים, בעלי אינטואיציה חזקה, וזה בערך מה שאני יודעת...
אח שלי וסבא שלי מזל סרטן נראה לי שזה אנשים רגישים, אינטלגנטיים, בעלי אינטואיציה חזקה, וזה בערך מה שאני יודעת...
ל לבןבאף New member 28/7/05 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif ז"א שכל בני מזל סרטן הם רגישים, אינטיליגנטיים בעלי אינטואיציה חזקה והשאר פחות או יותר לא? . . . ואני חשבתי שזה פורום אינטיליגנציה ומחוננים . . . (כנראה שלא)
../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif ז"א שכל בני מזל סרטן הם רגישים, אינטיליגנטיים בעלי אינטואיציה חזקה והשאר פחות או יותר לא? . . . ואני חשבתי שזה פורום אינטיליגנציה ומחוננים . . . (כנראה שלא)
A atayen New member 29/7/05 #6 הי, אל תזלזל במי שאתה לא מכיר!|חתול כן, לדעתי יש לבני מזל סרטן פוטנציאל לדברים האלו...(אבל לא מחייב) כמובן שיש גם השפעות אחרות. אני פשוט רואה את זה גם על סבא שלי, וגם על אחי. אגב- זה השבוע של שניהם..סבא שלי במוצאי י"ז בתמוז (יום ראשוןשהיה ). הוא נהיה בין 96 (עד 180) ואח שלי...היום אתה מזל סרטן במקרה?..
הי, אל תזלזל במי שאתה לא מכיר!|חתול כן, לדעתי יש לבני מזל סרטן פוטנציאל לדברים האלו...(אבל לא מחייב) כמובן שיש גם השפעות אחרות. אני פשוט רואה את זה גם על סבא שלי, וגם על אחי. אגב- זה השבוע של שניהם..סבא שלי במוצאי י"ז בתמוז (יום ראשוןשהיה ). הוא נהיה בין 96 (עד 180) ואח שלי...היום אתה מזל סרטן במקרה?..