משהו בקשר לעונה 5

GreeCheeMan

New member
משהו בקשר לעונה 5

כשבסוף עונה 4 (או תחילת 5, אני לא בדיוק עוקב אחרי מספרי הפרקים) קווין וקולין נעלמים (כל אחד בדרכו שלו), מגי ורמברנט מנסים להחזיר אותם אולי 2 פרקים, ומיד אח"כ כאילו שוכחים אותם. את קווין עוד הבנתי למה הם לא מנסים להחזיר, אבל למה הם לא מנסים להחזיר את קולין? ועוד משהו, זה רק נדמה לי או שדיאנה הופיעה פעם באחד הפרקים עוד לפני שהיא הצטרפה לקאסט הקבוע?

Plok2

New member
התולעת איכשהוא אכלה את קולין...

לא היה סיכוי להציל אותו. ודרך אגב, זה רק אני או שקולין לא היה מתאים כל כך לסדרה? אלא בא רק בגלל שהוא האח האמיתי של קווין.

למה לא? נכון שקולין הגיע רק ../images/Emo117.gif

בגלל שאח שלו כוכב בסדרה אבל אני עדיין חושבת שהדמות שלו הייתה חביבה בהחלט. הוא הופיע לפחות בפרק אחד לפני שהוא הצטרף לקאסט הקבוע כוויד והפרופסור עוד היו בתור דמות שולית. ולא נראה לי שדיאנה הופיעה בתפקיד שולי לפני שהיא הצטרפה לקאסט הקבוע אבל יכול להיות שכן ואני פשוט לא זוכרת.

Hamall

New member
הוא הופיע אפילו בשניים...

את השני אני לא בדיוק זוכר אבל אני זוכר שהוא הופיע בפרק אחד שהם היו בעולם של הדרואידים עם הדרקון הזה והוא ועוד אחת היו שוטרים כאלה שלקחו את הנערה שהגולשים מצאו בחזרה לאדון שלה או משהו...

GreeCheeMan

New member
התולעת לא אכלה את קולין

שכחתי את השם המדויק של זה, אבל הוא הפך למין נוסע בין עולמות שכל הזמן עובר בין עולם לעולם בלי שליטה על זה, כמו ההוא שדיאנה עבדה אצלו בהתחלה.

SaberTooth

New member
אמממ...

לפי מה שאני הבנתי, קולין הוא "לא-תקוע". כלומר, הוא מתקיים בכל היקומים בו זמנית ללא כל אפשרות להתאחד (להיות "תקוע") לכדי ישות אחת.

Hamall

New member
אממ אם זכור לי נכון

קולין בכלל התפרק למיליוני רסיסים בגלישה והוא לא כמו הפרופסור הזה שהוא אנסטאק...

Hamall

New member
אממ עכשיו שמתי לב שכבר ענו

על כל מה שעניתי אז חפיף...

punk00ache

New member
אני לא ממש זוכרת בקשר לדיאנה

אבל אני כן יודעת שהשחקן שמשחק את קולין שיחק בסדרה בפרקים עוד לפני שהוא הצטרף.. נדמה לי שבאיזשהו עולם הוא היה בתפקיד שוטר... והיו עוד כמה עולמות שהיו לו תפקידי משנה

punk00ache

New member
בקדתי ו.....

דיאנה לא השתתפה באחד הפרקים לפני שהיא הצטרפה לקאסט הקבוע... אתה יכול לראות כאן את כל הסרטים והסדרות שבהם השתתפה.. לעומת זאת צ'ארלי השתתף בשני פרקים לפני שהוא הצטרף לקאסט הקבוע: 1. "Sliders" (1995) playing "Colin Mallory" in episode: "Oh Brother, Where Art Thou?" (episode # 4.6) 6 July 1998 2. "Sliders" (1995) playing "Officer O'Hara" in episode: "Dragonslide" (episode # 3.7) 8 November 1996 3. "Sliders" (1995) playing "Kit Richards" in episode: "As Time Goes By" (episode # 2.13) 12 July 1996

GreeCheeMan

New member
אז יכול להיות שזכרתי אותה...

מהרצף שידורים הקודם של ערוץ 6 כשזה היה כל יום אחרי הצהריים.

SaberTooth

New member
אף אחד לא שכח אותם...

מגי ורמברנט כל הזמן מנסים למצוא דרכים להוציא את קווין ממלורי.

Lockergnomie

New member
טוב אז ככה...

החבורה שלנו פתחה את המערבולת בדיוק כשדיאנה ומלורי פתחו אותה, ואיך שהו שתי המעבולות התנגשו אחת בשנייה. קולין התפזר למיליוני חליקים (והוא כאילו מת ואי אפשר היה להחזיר אותו) וקווין שלנו התמזג עם מלורי...:( מגי ורמברנדט רצו מאוד להחזיר את קווין, והם עשו מאמצים גדולים בתחילה העונה, ולמרות שהם רצו את זה גם לאורך כל העונה, אבל הם לא עשו דברים מיוחדים, ובסוף איך שהוא הם השלימו עם זה, כי אחרי הכי קווין שלהם חי עדיין, בתוך מלורי.. והיו פעמים שמלורי התנגד לתהליכים שיפרידו בינו לבין קווין, והיו פעמים שזה היה מסוכן (ושמלורי היה יכול למות כתוצאה מזה) והם לא הלכו על זה... והשחקנית של דיאנה לא שיחקה אף פעם בסדרהלפני העונה החמישית (אולי התבלבלת עם הפרק הזה שיש מפלצת כזאת שחיה בבטן של מגי ואז עוברת לרופאה השחורה הזאת, או בפרק שיש רופאה שחורה שרמי מתאהב בה ואז הוא מגלה שהיא עזרה לקרומגס, אבל זאת לא היא, זאת שחקנית אחרת).

למעלה