משהו בשבילכן

משהו בשבילכן ../images/Emo140.gif

לא מזמן היה כאן שירשור בעניין חזיות ספורט. קבלו את המילה האחרונה בתחום...
וגם המחיר נשמע לא רע.

rasheric

New member
אם כבר עלה הנושא - המלצה לחנות שמחזיקה מיבחר

אצלי חזיות זה ענין כבד משקל. תרתי משמע. אשמח לשמוע המלצות על חנויות בירושלים או כל אזור גוש דן שניתן למצוא בהן מיבחר חזיות ספורט - במידות הגדולות, זה בהחלט מצדיק מסע. בתודה רחל

../images/Emo52.gif על הצרפתית..הדבר היפה הזה גם מחזיק../images/Emo35.gif

מישהי נסתה? הכוונה למישהי שמעל מידה C?

efroch99

New member
../images/Emo41.gifהמלצה משלי - חנות TEFRON בכפר סבא

בעקבות ההמלצה פה בפורום על חנות תפרון בכפר סבא, הלכתי לשם היום. הופתעתי מאוד לטובה. יש שם בגדי CASUAL, בגדי בית ובגדי ספורט שנראו יפים וגם נוחים מאוד. באתי לקנות מכנס ריצה - בסוף מדדתי את רוב החנות ויצאתי עם עוד 6 טופים ושני זוגות גרבייםבנוסף למכנסיים - והכל במחיר 220 ש"ח. על המכנס כתוב שהוא מנדף זיעה, וגם שניים מהטופים הם כאלה של ספורט, מנדפי זיעה עם חזיה פנימית. שאר הטופים שקניתי היו גופיות CASUAL חמודות. ויש שם גם הלבשה תחתונה שלא עניינה אותי הפעם, וגם חזיות ספורט. החנות עצמה מעוצבת כחנות ספורט/קונספט, אבל המחירים ממש מחירי שוק. ורק כשהגעתי לקופה גיליתי להפתעתי שהכל made in israel - שזה בכלל שימח אותי. בקיצור אני מצטרפת להמלצה להגיע לשם. והנה אתר החנות: http://www.tefron.com/afek.asp

2_be

New member
../images/Emo45.gif גם אני ביקרתי שם

יש שם מבחר של חזיות ספורט במחירים ממש ידידותיים. העובדה שמדדתי יותר מאחת ואפילו הייתי צריכה לבחור הזכירה לי את גן העדן בחנויות בארה"ב

hartzitzit

New member
מצטרפת להמלצה

קניתי שם 2 חזיות ספורט, גופיה מנדפת, 2 מכנסי ריצה, 2 זוגות גרביים ומליון תחתונים (לא קשורות לספורט, אבל ממש חמודות) וכל זה עלה לי 300 ש"ח. אתמול רצתי עם הבגדים החדשים והיה מעולה.

rasheric

New member
תודה על ההמלצה, יודעות אם יש שם גם למידות

חזה גדולות ?

הריצרץ לא מפריע?

הוא עלול להפוך למוקד שפשפת כואב. לכן חשוב לבדוק שממש אין מגע בינו לבין הגוף. המלצה שלי בעיקר למי שרצה - חזיית ספורט עם כמה שפחות תפרים וכפלים. היו לי כמה חזיות ספורט שמעלות אבק בארון בעקבות השפשפות שגרמו לי. אז סתם לתשומת לב. נעמי נ.ב. יש חנות תפרון גם באזור התעשיה של משגב לצפוניות. שווה הצצה.

למעלה