משהו בשביל ה
- קראו והפנימו.

משהו בשביל ה ../images/Emo23.gif - קראו והפנימו.

לא יודעת מה יש לי היום אבל אני נזכרת בנוסטלגיה, איך הכרתי את אשתי הנוכחית... ת´אמת? זה היה בתוכנית רדיו של גייז... נשמע דפוק אבל שם הכרנו ושם החלה אהבתנו הגדולה. התקשרתי לתוכנית והשארתי הודעה של להכיר בנים או בנות הומואים\לסביות כדי שיספרו לי איך החיים בקהילה.- הייתי אז חדשה בתחום כולה חצי שנה מאז שהייתי בטוחה מי אני ומה אני. רציתי לדעת יותר איך זה "להכנס לזה" כמו שאומרים. כמובן, כמו שאתם יכולים לנחש התקשרו ר-ק גברים חרמנים והתאכזבתי. כי כולה חיפשתי קצת מידע ולא אהבה או משהו כזה. פתאום, בהפתעה, התקשרה אליי בחורה. נשמעה קצת מהוססת,קצת מתביישת אבל בחורה. וחשבתי לעצמי " איזה יופי עכשיו אני אקבל את המידע שרציתי". אבל לא. היא ידעה הרבה פחות ממני. לא היה לה נסיון קודם עם בחורה. התחלנו לדבר על הכל מהכל וגילינו כמה אנחנו דומות. דיברנו כל יום 5 שעות בערך במשך שבועיים בלי להפגש. כל כך פחדנו לאכזב אחת את השניה. אחרי שבועיים אמרתי די. אנחנו חייבות להפגש. היא אמרה שבטח אני אתאכזב והיא אמרה שהיא בטוחה שהיא לא. פחדתי כי היא עשתה מעצמה מפלצת כדי שאני לא אתאכזב שאפגש איתה ואני פחדתי שמה אני לא הטיפוס שלה. נפגשנו. 20:30 אני מחכה לה במרכז, מסתכלת על כל אחת בלונדינית מתולתלת עם שיער ארוך שעוברת לידי ומתפללת שהמכוערות האלה הן לא האישה של חיי. פתאום קלטתי זוג עיניים חוששות וחיוך מבויש ממעבר החצייה. חמודה. היה נחמד. הזמן עבר היא לא הסתכלה על עיניי רק חייכה כל הזמן חיוך מבויש. כבר חשבתי שזהו יש עליי אות קין. אבל לא. לפני שנכנסה למונית נתנה לי נשיקה קטנה ועדינה על פי. ואז ידעתי. אני באמת מאוהבת. ומאז הסיפור נמשך .. מילדה בת 14.5 גדלתי והנה אני בת 17. עברנו המון. טוב ורע ונמאס ומגעיל ומה שאתם לא רוצים. אבל המסקנה לבסוף היא: על האהבה לא מוותרים. אני מציעה לכולם גם מי שחושב שהאהבה היא כבר לא בשבילו, שהיא פגע רע, שיחשוב שוב. אתם לא יודעים כמה זה ביגר אותי כמה בשנתיים וחצי בן אדם יכול להתבגר ולהבין דברים שפעם הוא לא חשב עליהם בכלל. אומנם אני בת 17 בלבד אך למרות גילי הצעיר חוויתי המון. ולמרות הכל על תוותרו על האהבה. היא תוסיף כל כך הרבה לחייכם וגם מהרע לומדים.

למעלה