משהו בשביל להפיג ת'שיעמום

משהו בשביל להפיג ת'שיעמום../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

בואו נעשה שירשור חלומות
חלומות טובים ורעים
ולא משנה... יאללהה תתחילו.., וזה יכול להיות ממש מגניב

fushi e

New member
או אה..../images/Emo95.gif

החלומות שלי הכי הזויים. אבל אני לא זוכרת כבר כלום:p עכשיו בלי קשר,יום אחד התעוררתי מהנחירות של עצמי! שמעתי רק "חרררר" ואז התעוררתי.זהמפחיד.

טולָה

New member
אפרתתת../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

אני זוכרת חלום שלך! דיברנו באס"ק בחופש הגדול וסיפרתי לך איזה חלום ולילה מפחיד היה לי ואז את סיפרת ת'חלום המוזר שלך ואני עדיין זוכרות אותו. אני ישבתי מול המסך ולא הפסקתי לצחוק!!! חחחח זה היה ענק. אני אספר אם תתני אישור
אחלה רעיון לשרשור
אני בעצמי עכשיו הולכת לישון חח אם אני אזכור אני אספר שאני אקוםם. יום טוב לכולם

כמה חלומות שרודפים אותי..../images/Emo105.gif

אחד שחלמתי שהייתי בת שלוש בערך, שהיינו עם השכן שלנו והוא היה בלי חולצה (הוא לא כוסי o_O) ואכלנו איתו בחצר ואז לידינו עבר נחש ענקקק בצבעים שחור לבן והוא הרג אותו..!
עוד אחד שהייתי בגן, אז פרצו לנו לגן אנשים כאלה אופנוברים כאלה "מגניבים" וחטפו אותי ואז התחפשתי לקופסא והם לא מצאו אותי 0_0
שכל הרחוב שלי הוצף במים והיו חיות עם ראש כזה מוזר וגוף של הטרולים מטוב טוב הגמד שמתו מזה והם שכבו מתים על הרצפה ככה ואני שחיתי לאנשהו לא זוכרת לאן ואז נכנסתי לאוטו וישבתי על הברכיים של המנהל מחנה שלי
שהלכתי לתיכון הזה שנורא רציתי ללכת אליו והיה שם מורה לספורט מניאק והמורה לספורט שלי שהיא חמדוה בעיקרון אבל היא הייתה כלבה ואז הם רצו לקחת אותנו לאיזה מקום סודי שהיה נגד החברה של הנעליים שלי והם פחדו שיש לי מצלמות או משהו למרות שבדקו בכניסה אז המרוה המניאק אמר לי לזרוק אותן אז התעקשתי שלא אז הוא אמר לי לפחות להוריד אותם. ולא רציתי! והיה שם איזה חור בקיר שכאילו זורקים לשם דברים וברגע שזה עובר שם זה אומר לך אם היה שם איזה נשק או משהו אז הוא הבטיח לי שהוא רק יעביר אותם ואם אין אז הוא יחזיר לי.. אז אמרתי לו כזה "אם לא תחזיר אני רציני יתבע אותך!" (אלו היו הנעליים שלי#$^@%!$) ואז הבאתי והוא זרק אותם
בכיתי ורצתי
חח איזו בכיינית אני... אחרי זה אני הייתי בבית של חברה שלי מקנדה והיינו בקניון והיה חשוך נורא והפנס שלי בקושי עבד ואז נכנסנו לחנות חשוכה ורציתי לקנות די וי די אבל היו רק סרטי פורנו ואז הגעתי לסרטים הרגילים ואז שרציית לקנות היו לי רק שקלים ולא דולרים...! חחח זהו לבנתיים

../images/Emo6.gif

חלמתי שאני גולש עם דובני אכפתלי בקשת
חלמתי שאנשים שאני מכיר באו לבצפר ועישנו שם ואמרו לי לברוח כי אותי הם לא מכירים ואז ראיתי שלט שכתוב ליד כל איש אם הוא מוכר או לא מוכר
חלמתי שוולברין הורג את כל האנשים בשכונה שלי ושהמציאו אותו בבצפר שלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo168.gif

התחפשת לקופסא והם לא מצאו אותךל חחחחחחחחחחחחחחח... וואיי הלילה הזה אני דווקא חלמתי את החלום הכי מפחיד שחלמתי לי איי פעם.. חלמתי שגיטרה שלי נפלה לי פעמיים והפעם הנזק היה לא קטן!!! ואז זה ישר העיר אותי וקמתי מהר וחיבקתי אותה!

חלומות מוזרים? זאת אני ../images/Emo110.gif

חלמתי על מישהו שאני ממש לא מחבבת (במילים יפות ועדינות כמובן). הוא בא אלי, ובחדר שלי הייתה רק מיטה גדולה, לוידעת למה. ואז הוא חש שאנחנו הולכים אנערף מה לעשות, והוריד חולצה ואזז... אז באה חברה שלי עם שוט והצליפה בו, והיה לי מגהץ חם ביד ופשוט הדבקתי לו את זה לחזה. ונשאר לו סימן אדום של מגהץ
גם חלמתי שמאחורי קניון בראשון (הזהב אם מישהו מכיר), יש חבורת אנשים שגרים בפח, מתוך בחירה. מוזר.

jingle bell

New member
רותם ראי הוזהרת!! ../images/Emo123.gif

את לא תספרי על החלומות המוזרים שלך! ובטח שלא על החלומות שלי!

fushi e

New member
חההההה חההההה../images/Emo95.gif

הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

fushi e

New member
נזכרתי בחלום של אתמול!../images/Emo95.gif

חלמתי שקניתי ממישהו גיטרה חשמלית,אדומה מבריקה כזאת. פאק היא היתה יפה.

DrKasperrrr

New member
היום בשיעור תנך ישנתי

זה היה כל כך טוב, כלכך כיף ופתאום אני מתעורר לקולות הרכזת שכבה בעעעעע.

חחחחחח פאק, החלומות שלי ../images/Emo105.gif

הכי מוזרים, הזווים ועמוסי פרטים-שבטח-מסמלים-משהו-הישר-מהתת-מודע-שלי... הם כוללים בעיקר את השטן, גיהנום (אבל בתור דבריםן ממש טובים משום מה!), מוות של אמא שלי/מישו אחר קרוב, ושאר דברים מוזרים נורא... עזבו

Kinky DeviL1

New member
פייי שלא נדבר על החלומות שלי :O

אני חולם על הדברים הכי לא קשורים לאחרונה....הם מפחידים לפעמים!!! אני יכול לחלום על החברה של אחותי (מהההה לי ולה?!) פעם חלמתי שאני מת....חחחח

בואר

New member
מה בקשר אליך, חן../images/Emo35.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

אתה לא עונה

למעלה