משהו גדול! שווה להכנס!

JALULA2

New member
משהו גדול! שווה להכנס!

טוב אז אני חייבת לשתף אותכם במשהו עעננקק! אני בטוחה שיהיה לזה מלאאאאאאא תגובות כמו שאתם יודעים (או לא?) אני מכירה את החברה לשעבר של יובל-נטע ואתמול דיברתי איתה והיא אמרה לי שהיא ממש נשארה בקשר טוב עם יובל והופעה הבאה לא רק שהיא תקח אותי היא גם תארגן לי פגישה עם כולם מאחורי הקלעים... לא שווה? אח אני יודעת עם איזה אנשים להיות בקשר חחחח...

ShEyGeTziT

New member
ממממ..

יובל וכל שאר השייגעצים הם סך הכל בני אדם... את לא צריכה שיארגנו לך איתם פגישה את יכולה ללכת בעצמך ולדבר איתם אני בטוחה שתקבלי בדיוק אותו יחס. אבל.. תהני!

JALULA2

New member
נראה לך?! שאני יצליח...

נראה לך שאני יצליח בעצמי לפגוש אותם? איך בדיוק? יש איזה 1000 ילדים שעוד לא פגשו אותם למה דווקא אני? זה מאוד קשה ככה לפגוש אותם בלי פרוטקציות אבל....אל תדאגי אני יהנהה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifחחח, חמודה..../images/Emo6.gif

זה מאוד לא קשה לפגוש אותם בלי פרוטקציות... בהופעה השנייה שלהם שהייתי כבר דיברתי איתם ומאז [הייתי בועד 11 הופעות] והם [אבי ושיקו בעיקר] זוכרים אותי. את ממש לא צריכה פרוטקציות אבל אם ישלך-מה טוב.
תהני חמודה

../images/Emo45.gif

בהופעה בתיאטרון הם בכלל הסתובבו בחוץ בחופשיות, אבל בתכלס לא כזה מלהיב אותי לדבר איתם. כי אני תמיד משווה את היחס שלהם ליחס של היהודים
בכל אופן, אני זוכרת את הפעם הראשונה שפגשתי את יובל וכ'ו. זה בהחלט ריגש אותי.. [למרות שהוא לא כ"כ שם עליי אבל בסדר.] אני שמחה בשבילך ילדה!! תהני!! :] וספרי לנו חוויות...

Sheygets16

New member
../images/Emo45.gif

כשאני הלכתי להופעה, ישבתי איזה רבע שעה ליד אספיס לפני שהתחילה ההופעה ולא שמתי לב בכלל רק כשקמתי ובאתי ללכת אז ראיתי אותו פתאום וגם.. לא טרחתי לבקש חתימות\חולצות\חיבוקים עברתי ת'גיל.

JALULA2

New member
אז אולי....

את לא כזה אוהבת אותם?! אבל תודה......איך היהודים מיחסים לקהל שלהם?

Sheygets16

New member
נכון,אני לא אוהבת אותם בכלל

אני אוהבת את המוזיקה שלהם.

אז זהו. תראי.

בחופש הייתי ממש בקטע של שייגעצ והכל. כל-כך אהבתי אותם שזה כמעט לא הגיוני. בפעם הראשונה שראיתי את יובל [שזו בעצם ההופעה הראשונה שלי, במועדון ה'View' בהרצליה. כי רוק עצמאות לא נחשב כהופעה שלהם בדיוק.], בקיצור - ממש אהבתי את הבנאדם הזה. והיחס שלו? בוא נאמר נורא ביאס אותי. בקושי לתמונה הוא הסכים. ואז זה קצת הוריד בי את החשק, למרות ששכנעתי את עצמי שכלום לא קרה. המשכתי ללכת להופעות ולהידבק לו לתחת כמו עומואית, כשכל פעם הוא ביאס מחדש. ואז..הכרתי את היהודים. סתומרת, שמעתי אותם גם לפני, אבל לא בכזו התלהבות. הלכתי להופעה [שוב-כי רוק עצמאות לא כ"כ נחשב.], ופשוט התאהבתי. כשפגשתי אותם, בעיר הנוער חיפה, הם כ"כ התייחסו מדהים אלינו ואל כל שאר המעריצים, ולא מעניין אותם שההופעה נגמרה בפאקינג 5 וחצי בבוקר, הם עדיין ממשיכים להיות הכי אחלה בעולם! בקיצור. דיי יצאתי מהעניין של שייגעצ. תמיד המשכתי לשמוע אותם, אבל סתם. כי השירים חמודים. לא בכזאת התלהבות כמו שאני עם היהודים. והאמת? הם דיי גרמו לכך. אספיס חמוד, גם שיקו, אבל יובל ואבי היו ממש מגעילים. ממש. ורק עכשיו, אחרי שקיבלתי יחס ממש שונה מהיהודים, הבנתי עד כמה. בכל אופן, עכשיו כשחזרתי ללכת קצת להופעות של שייגעצ, היחס של יובל ממש "השתפר"[זה נשמע כאילו אני איזה ידידה לשעבר שלו אבל חפיף. תתגברו], והוא ממש מצחיק אותי בהופעות!! חחחח!! מה שמושך אותי להמשיך ללכת אליהן ולבזבז עליהן כסף. אז,היחס שלו עכשיו סביר. אבל אף פעם הוא לא יוכל להשתוות אל היהודים
אמרתי את דבריי. אם באמת קראת עד לפה, מורידה בפנייך את הכובע.
לילהטוב.

שישיץ

New member
אני לא חושבת

שאת אמורה לאהוב שירים של אומן מסוים רק כי הוא נותן לך יחס טוב או לא... זה בדיוק כמו להעריץ אומן רק כי הוא יפה או משהו כזה... מוזיקה זו מוזיקה. ולמה שאת התחברת בתקופה ההיא אני מניחה שזה לא רק מכיוון שחשבת שיובל יתייחס אלייך כמו מלכה אלא כי אהבת את הטקסטים והלחנים..

אז זהו, שלא הבנת את הנקודה.

את המוזיקה אני עדיין אוהבת. מאוד אוהבת. וגם לבוא להופעות. פשוט האהבה אליהם בתור אנשים, פחתה. אין מה לעשות. ככה זה. גודל הציפייה כגודל האכזבה. בקיצר, את המוזיקה אני עדיין מאוד אוהבת. באמת. אחרת לא הייתי נכנסת לפורום הזה בכלל. וזה ממש לא כמו "להעריץ" אומן כי הוא יפה. יש הבדל ענקי. אם את "מעריצה" אדם בגלל שהוא יפה, אז זו שטחיות לטעמי. והרי מתישהו יימאס לך ממנו. אם את אוהבת [לא אוהבת ת'מילה מעריצה, מצטערת.] מישהו בגלל המוזיקה שלו ומצפה שהוא יתייחס אלייך ב"נחמדות" - כמובן שתתאכזבי.. אבל תמשיכי להעריך את המוזיקה שלו. בקיצר, לא משנה. לא יצא טוב. חבל אם לא הבנתם נכון. עפתי לישון.

שישיץ

New member
תראי

אני צרם לי במיוחד כשרשמת: "בקיצור. דיי יצאתי מהעניין של שייגעצ. תמיד המשכתי לשמוע אותם, אבל סתם. כי השירים חמודים. לא בכזאת התלהבות כמו שאני עם היהודים. והאמת? הם דיי גרמו לכך." כלומר את כן היית לפני "מעריצה" (גמני לא אוהבת את המילה) וממש אהבת אבל בעקבות היחס שלהם זה השתנה.. אין מצב בעולם (לדוגמא) שאם אני אפגוש את עברי לידר והוא יתייחס אליי מגעיל, אני לא אפסיק לחשוב שהוא גאון מוזיקלי ושהוא האומן מס' 1 אצלי! לא מעניין אותי מה הוא ומי הוא... דוגמא אמיתית- כשפגשנו את שחר אבן צור לראיון הוא התנהג לא הכי נחמד..בלשון המעטה.. אבל אחרי ההופעה אני אמרתי שהמוזיקה שלו והאנרגיות שלו על הבמה מטורפות.. ואני כה מעריכה אנשים בגלל זה...

בדיוק.

גם אם תום או טיטי היו מתייחסים אליי הכי מעאפן בעולם, הייתי אומרת עדיין שהמוזיקה שלהם מדהימה והליריקה גאונית. זה לא מה שניסיתי להבהיר פה. זה כמו עם אביב גפן, שמעריצות שלו באו בתמימות לצלם אותו והוא אמר להן לעוף ממנו כי אין לו כוח. הוא עדיין יישאר לדעתי אמן מעולה, עם אחלה ליריקה והמוזיקה הכי גאונית בארץ [הבנאדם ממציא אקורדים משל עצמו..:O]. ומה שציטטת אותי - "הם דיי גרמו לכך.", הם פשוט גרמו לי לרדת מהקטע שלהם. להמשיך לשמוע אותם,להנות מהמוזיקה ולבוא להופעות, אבל פחות להתלהב. זה לגיטימי. וכן, לפני זה אני כן הייתי אחת ש"רודפת" אחריהם אבל הבנתי שאין טעם להמשיך. כי הם לא ישימו עליי במילא. את המוזיקה, לעומת זאת, אני אמשיך לשמוע.

טולייצ

New member
אני קראתי..כמה דברים

אוקיי,אני לא יכולה לשפוט אותך,כי אני רואה שאת קיבלת יחס שונה ממני. את לא יכולה לצפות שהם יתייחסו לכל אחד ואחד שבא להופעה,אחרי הכל הם גם בני אדם. חוצמזה,זה תלוי בעיתוי. אבי הוא אחד האנשים היותר מקסימים שזכיתי להכיר!

אוקיי, אז את הכרת אבי אחר:]

ואפשר, קחי את דוגמת היהודים. אבל אני לא אשפוט אף אחד. כל אחד יתייחס איך שבא לו.

yardenbm

New member
אממ לא אם הם גרים לידך

אה כן כן יובל גר רחוב ממני ושיקו משום מה כל הזמן מסתובב מתחת לבית שלי אין על תל האבי כל העלק ססלבסט גרים כאן

טולייצ

New member
שיהיה לך בכיפ ../images/Emo13.gif

אני גם חושבת שממש לא צריך "פרוטקציות" כדי לקבל מהם יחס. בפעם הראשונה שיצא לי לדבר איתם זה היה בצילומים של הקליפ שלהם (של יובל בעיקר) עם דן תורן,ויובל היה ממש נחמד. עם אבי לא יצא לי ממש לדבר אז,וסיפרתי להם שבערב אני אמורה לראיין אותם (כי באותו ערב גם הייתה ההופעה בב"ש). אז היה נחמד,ובערב כשנכנסתי למשרדים של הפורום (איפה שהייתה ההופעה בב"ש) הם זכרו אותי (זה היה אותו היום) ואבי היה ממש נחמד! אחרי הראיון גם ישבתי במשרדים עם שיקו ויובל,וגם אסף הכיר לי את אשתו,ואבי היה עם שלומית,וכולם היו פשוט מקסימים. גם בזמן ההופעה של ברי (שייגעצ חיממו את ברי בהופעה הזו בב"ש) הם ראו את ההופעה,ולפני עוד "עזרתי" להם להעמיס את הציוד לוואן. ואח"כ כשהייתי לרגע לבד בזמן ההופעה של ברי שיקו בא אליי ודיברנו..והיה פשוט מדהים! מאז הם זוכרים אותי,וגם בטקס עמי הבאתי לאבי את המתנה שקניתי לו. ועוד פחות מחודש (1/5) ההופעה של שייגעצ בב"ש שאני ארגנתי!! הולך להיות כיפ :) *נוסטלגיה רולזזזז*

למעלה