משהו די חשוב....

נופר 247

New member
משהו די חשוב....../images/Emo79.gif

רשמתי למטה אבל לא הייתה התייחסות אז הנה אני רושמת בהודעה חדשה: אני מציעה שנשלח מכתב רשמי של הפורם ליס והוט ונשאל אותם מה קורה עם סאמרלנד..עבר הרבה זמן יחחסית מאז שנגמרה העונה הראשונה ואני חושבת לטובת כולם עם נעשה מאמצים להביא את העונה השנייה לטוויזיה מי שבעד שיעשה
מי שנגד שיעשה
ויסביר למה כי אני ממש לא רואה סיבה למה לא...

tamir107

New member
כן ולא

כן ולא... כי קודם שהוט ויס (עדיף הוט) ישדרו שוב פעם.....

M a m u s h k a

New member
../images/Emo31.gif

אם ישדרו את זה בהוט זה יהיה סבבה.. אבל מזה עוזר לי שישדרו את זה ביס? הכי טוב כמו העונה שעברה שיהיה לכולם...

Rachel47

New member
באופן כללי ../images/Emo15.gif

חברת IP שאחאית על ערוץ 3 משדרת את סדרות הרכש בשניהם..גם בהוט וגם ביס השאלה היא אם ערוץ 3 יקנה אותה או ערוץ אחר אני מהמרת שערוץ אחר לא ייקנה אותה כי אני לא מצליחה לחשוב על ערוץ אחר שהסדרה הזאת מתאימה לו

נופר 247

New member
כן בגלל זה רציתי לשלוח גם להוט../images/Emo79.gif

ויס..ביחד...כדי שכולם יראו..כי אין מקום של הוט ויס ביחד כי זה שתי מקומות שונים...אנשים תגיבו!

tamir107

New member
תכתבי לשניהם...

שאת שלחת את המכתב הזה גם להוט וגם ליס..ואז הם יעשו תחרות מי מביא ראשון..חחחח

נופר 247

New member
טוב...אז לעשות ניסוח../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

אם כן אז צריך מישהו שישלח כי לי אין כלום במחשב.... מי יכול לשלוח להוט? ומי יכול לשלוח ליס? דרך איימייל כיאלו... אם לא אז לא..כי אני רוצה שזה יהיה מכתב רשמי של הפורום ואני לא חושבת שיעשה רע לשאול..."זה לא עולה כסף" כמו שאומרים
כי אני לא כותבת מכתב בלי שהפורום מ-א-ש-ר לי...אז לשלוח

נופר 247

New member
או.קיי ...../images/Emo79.gif

לא הייתה הענות אז תחליטו אם אתם אוהבים את זה או לא לhot\yes היקרים: אנו חברי פורום סאמרלנד (הרשמי)תוהים בשאלה מתי ואם בכלל העונה השנייה של הסדרה המצליחה סאמרלנד תגיע למסכי הטלוויזיה בארץ.אנחנו תהינו האם אתם קניתם את זכויות השידור של העונה השנייה ואם תשדרו פרקים קודמים ואם כן אז מתי?. אז לכן פנינו אליכם.. האם קניתם את זכויות השידור לעונה השנייה? והאם את מתככנים לעשות שידורים חוזרים של העונה הראשונה? מחכים לתשובה: פורום סאמרלנד

למעלה