משהו די רציני

נושו

New member
משהו די רציני

יאיר - אני פונה אילך במשהו שמטריד אותי. היתה לי אהבה גדולה מהחיים (או לפחות כך חשבתי) וכמו כל סרטנית מצוייה אני לא מאמינה שהיא נגמרה.תאריך הלידה שלי הוא 22/6 ושלו ה - 8/3.בבקשה יאיר, תענה לי תשובה ספציפית ככל האפשר - האם יש משהו שמראה על קשר בעתיד? בתודה מראש...

תשובה רצינית

עם כל הרצון הטוב - אין אפשרות לדעת אם יהיה קשר ביניכם בעתיד. אסטרולוגיה לא יכולה לנבא דבר כזה. אם לחזור לקשר שכבר היה או לא לחזור - זו בחירה אישית, בדיוק כפי שזו בחירה אישית להכנס לקשר `מתאים` או `לא מתאים`. מושגים שגם הם לא ממש קיימים.. יש רק פוטנציאליים חמודה, והשאר - בחירה. אבל.. לדעתי ולפי מיטב ניסיוני - אם יש עוד משהו שאתם צריכים לעבור ביחד כדי ללמוד עוד משהו, מן הסתם הוא יחזור כדי לסגור את המעגל, ואולי אולי גם להתחיל מעגל חדש..

toros

New member
האם זה קשור לקשר קארמתי?

ז``א שעדיין צריכים לעבור משהו ביחד לפני שנפרדים? תודה

ממ.. לא דווקא.

ובכן, קשר קרמאתי זה משהו יותר מיסטי, שאני אישית לא משתמש בו ברמה אישית מדי, כי הוא יותר תוקע מאשר מקדם, מה גם שההסבר שלו נועד יותר להרגיע אוהב פצוע, מאשר באמת להסביר. אבל לדעתי, יש משהו שאנחנו מחפשים לעבור באופן לא מודע במערכות יחסים בכלל, ולכן בוחרים אנשים ספציפיים כדי לחוות את זה איתם. נקודה כזו יכולה להיות למשל פחד נטישה, וכדי שהפגישה באמת תתבצע עם הפחד, צריכה פשוט להתבצע נטישה.. והנטישה הזו קורית לפעמים כמה פעמים, עד שבאמת נעשה עבודה על המקום הכואב והפגוע הזה. על כן, יתכן שהקשר כאמור לא נגמר, ובכל פגישה שלו - מתי שלא תקרה - ישנה תמיד אפשרות להבין סוף סוף את הנושא ואז לעבור לשלב הבא שיוכל להביא איתו גם החלמה ומשם גם החלמה וקביעות לקשר, או סיום העבודה על הנושא הכואב ואז פרידה שתוביל לעבודה בקשר אחר על הנושא הבא.

נושו

New member
נשארתי ותאוותי בידי...

קודם כל, תודה על ההתיחסות. כנראה שלא הבהרתי את עצמי מקודם. זה לא עניין של אם הוא יחזור או לא. לי היתה הרגשה שהקשר שהיה ביננו ``נכתב מלמעלה``... אולי אני טועה אבל זה רק הזמן יגיד. קיוותי שאלי גם הכוכבים חושבים כמוני....

למעלה