משהו הולך להופעה ביום שני בתמונע?

talia7

New member
משהו הולך להופעה ביום שני בתמונע?

אני הולכת עם חברה, איזה כיף!

ממ..

האמת שממש בא לי... גם כי הייתי צריכה ללכת להופעה שלו ביומולדת שלי ולא הלכתי בסוף(22.11) ובא לי פיצוי וגם כי בא לי שוב הופעה שלו! הופעה עם חיוכים חמודים ומבטים חודרניים. הופעה שלירון משמיט את הראש שלו ומתמסר למוזיקה(סימן היכר או לא? חח). הופעה עם שירים מדהימים. הופעה שבה מיכל זוארץ היא גרופית מוזרה ומצחיקה. פשוט.. הופעה! פשוט...לירון! כן, יש מצב גדול שאני יהיה שם ^^ עשיתי לעצמי חשק חחח וזה גם זול! 40 שקל! נראה אותך כנראה... אם אני שם אז אני יהיה אם חברה...

MoonKnightX9

New member
הייתי רוצה לבוא ...אממ - זו תהיה הופעה מלאה?

כלומר , ערבוב של אמנים או הופעה שלו עם שירים שלו? (נגיד "מתעורר מחדש" אי רחוק וזה ) וכמה זה עולה?

MoonKnightX9

New member
אה..רגע זה אקוסטי? אם כן אז אני לא בא

כי למרות שבאקוסטי זה יפה אני רוצה לשמוע את השירים בצורה הכי מקסימלית שלהם (כי חוץ מזה זה רחוק ואני די מרושש)

שיר m

Well-known member
אוף אני ממש רוצה

אם רק היה לי איך לחזור משם

נ ט ע ש ה

New member
אוי כמה כיף, נשמע מעולה

הכי קרוב לזה בשבילי הוא לבוא לתיאטרון בק. שמונה בו לירון מופיע ביום רביעי בפיטר פן ולנסות להציק לו קצת (יש לי קצת זמן לשרוף שם אחרה"צ...
) תהנו הרבה, כל מי שנוסע
(אני בכלל עוד לא שמעתי את כל השירים הזמינים של לירון, אני באמת צריכה להשלים פערים)

שיר m

Well-known member
אני נשארתי בבית...:(

מתנחמת בשירים במייספייס

אמ...

היה... מצחיק ^^ אני לא ממש יפרט כי זה די מיותר, מי שהיה שם לא יבין... אבל לפני המופע, במופע ואחרי המופע היו המון רגעי..איך לקרוא לזה..פאדיחות :p במיוחד אחרי ההופעה.. חחחחחחח אגב, אחרי ההופעה נשארנו(אני והחברה שבאה איתי) להופעה של ירמי קפלן(הכניסו אותנו חינם ככה שניצלנו את זה..) ולירון ושם היו שם גם..חח הייתם צריכים לראות את לירון.. רוקד עם הראש ומתייסר מההופעה שמשום מה הייתה ממש אבל ממש ארוכה... חחחח היה מבדר ביותר ומי שלא בא הפסיד. חודש הבא כנראה תהיה הופעה..חשמלית!!! :) לא אקוסטית!!! כשאני אדע עוד פרטים אני אפרסם פה.. ולירון, אם תקרא, כרגיל מסרים אישיים(מממ מישהו צוחק כרגע?חח), הייתה הופעה נהדרת! קצרה מידי... ותזכור שהכל היה בהומור כן? למרות שאף פעם לא נתנגד לאיזה סטייק טוב :p

Reichan

New member
אהההה את אחת מהילדות שהיו שם? ../images/Emo3.gif

אלה עם הסטייקים וההופעה בכרמיאל שצחקו כל הזמן? XDD בהחלט היה מעולה. וקצר מדיי. רוצים הופעות ארוכות!!!
לא יכולה לחכות עד להופעה הבאה

MoonKnightX9

New member
אז אבוא אולי חודש הבא... כמה אנשים היו?

היה בטח נחמד . אני אלך להופעה עם חשמלית (כדי לשמוע את זה קודם בגירסת הרוק) אם זה יהיה בזמן נוח אני מקווה... ואגב , מישהו יכול לעזור לי עם השאלה ששאלתי למעלה?

אמ..

קודם כל, כן זאת הייתי אני אחת מהבנות האלה.. חחח אני הג'ינג'ית מביניהן ^^ ואני יודעת שהיינו הכי לא קשורות עם הצחוק הזה.. אבל אם היית יודעת למה צחקנו היית מבינה אותנו :p חחחחחח מי שהיה צריך לדעת יודע(אהמ לירון). ממ בקשר לשאלה שלך..... הייתה הופעה עם שירים של לירון, רק של לירון.. אבל הופעה ממש קצרה.. בערך חצי שעה.. ולפי מה שהבנתי לא היו הרבה יחסית להופעות קודמות שלו.. אבל האולם היה מלא =] פיטרפן באו בהרכב מצומצם(באסה!), כוכב נולד היו(עומרי ומיכאל קירקילן[כבר אמרתי שאני אוהבת רוסים?]), ההורים של לירון ועוד כל מיני נוספים.. וזו שהלכה להופעה... תגידי, באת עם חברה? באתן למקום עוד לפני שההופעה התחילה וחיכיתן בחוץ? כי ראיתי שם שתיים וחשבתי לעצמי שאחת מהן בטח מהפורום :)

MoonKnightX9

New member
היו כמעט ורק בנות? ותודה על התשובה!

ואולם מלא אני אנחש שזה אורמ 50-100...משהו כזה?

למעלה