משהו הולך להופע בצוותא בשבת?

הדר 0

New member
שונאת את כל הבנות שראיתי אתמול! ../images/Emo46.gif

חרם על מי שהולך להופעות של רונה

hadarinke

New member
אני לא יודעת באיזו דרך להקליט

ואם אמצא דרך, אם יש לי את המכשיר המתאים. אבל אם יש לך רעיון ממש אשתדל לעשות זאת

hadarinke

New member
אז אקח מצלמה

ואעלה ליוטיוב

hadarinke

New member
היה הכי טוב בעולם!

השילוב בין דניאלה ספקטור לרונה קינן ויעל דקלבאום [וגם דין דין אביב ומורין נהדר] פשוט מדהים. כל ההופעה התנוענתי בכיסא לפי הקצב ואני לא יודעת איך לתאר את זה בכלל. למישהו יש מושג לגבי שמות השירים שהיו שם? לפחות את הדואט בין רונה ליעל, דיי בהתחלה, באנגלית?

צארמד

New member
כל שמות השירים לפי סדר

(גנבתי את הדף, מתלהבת שכמותי :p) : ערב: ג'וני ג'וני (שיר ערש פרסי) לפנות ערב - דין דין + מורין קרן שמש מאוחרת - יעל sunny afternoon - יעל ורונה ערב עירוני : רונה לילה: מה אומרות עינייך - דין דין לילה עיר - רונה + דניאלה חור בלבנה - רונה blues in the night - יעל לילה - מורין בוקר: שמש שמש - דניאלה ודין דין הירושימה - דניאלה שקיעתה של הזריחה - רונה מי מפחד מהזריחה - מורין ורונה אור משוגע - דין דין feeling good - יעל כל השבוע לך - כולן הדרן: לכה דודי - כולן :)

הדר 0

New member
אמג!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif רונה עשתה את

שקיעתה של הזריחה?? בבקשה תגידי שמישהו הקליט!

ROTEM30035

New member
עשתה, ודווקא לא עבד

לא שהיה מזעזע, כי בכל זאת רונה אבל וואללה לא היה זה. חור בלבנה לעומת זאת היה מהמםםם, אבל בזה כבר חזינו. לדעתי דווקא יעל דקלבאום הייתה כוכבת הערב, כל ביצוע שלה היה טירוף, והביצועים שלה יחד עם רונה בכללל חוצמזה, הבחורה נכנסה להופיע עם רגל שבורה וקביים, "תאונת גלישה" קהל: "גלישה באינטרנט?" "כן, גלשתי באינטרנט ומעדתי... מסוכן האינטרנט הזה" אני חושבת ש-blues in the night לקח את כל הביצועים כולם. גם קרן שמש מאוחרת, אבל הוא גם פשוט שיר מדהים. הביצוע של תמר נגיד, מההופעה במגדל דוד, היה טוב יותר בעיני. דניאלה נראתה כאילו היא לא כ"כ שומעת את הלהקה, בחיי שהיא הייתה באוף רוב ההופעה. כן בסולם לא בסולם, לא יודעת. דין דין ומורין היו דין דין ומורין. קולות שאי אפשר להתעלם מהם, זה בטוח. הדואט הראשון שלהן השאיר אותי במתח לשאר הערב. היה בו משהו מהפנט. ורונה, קצת משונה לראות אותה בתפקיד מנחת הערב, לא? אבל תכלס עשתה עבודה מעולה, העלתה אחלה הפקה וכמו שסיכמתי את הערב עוד באותו הערב: "יא-אללה כמה בנות שוות על במה אחת"

למעלה