משהו הכה בי

משהו הכה בי../images/Emo10.gif

בחמש השנים האחרונות, הסטטיסטיקה בפורום הזה שהחל בנענע מבהילה: אז, נפגשנו 10-12, הגרעין הבועט. האיש מהפורום המתחרה איננו.אצלי שני מקרים, האחד רע והשני טוב לכאורה. עוד אחד בעור, עוד שתיים בחזה. פספסתי מישהו/י ? מה קורה פה רבותיי... הזוהי הסטטיסטיקה הרגילה ?

MonicaF

New member
שלום איש יקר

אין לי מושג לגבי הסטטיסטיקה הרגילה. אני רק יודעת שיש הרבה סביבי שעברו את זה יפה מאד, ואני די מאמינה שיהיה טוב, בייחוד בגלל שתפסתי בזמן. האמת היא שבינתיים אני לא סובלת. ואתה יודע מרקי, זה מחדד דברים אחרים, שם אותך בפוקוס מסוים, גם בזה יש יופי. נ.ב. משום מה פסחת על זאביק.

אהלן חברים...אכן סטטיסטיקה כואבת.

ומשקפת את זו הכללית באוכלוסיה לצערי. הייתה תקופה שברחוב שאני גר - ובעיר שאני גר שזו עיר קטנה, היה מצבור של ארועים כאלה של אנשים באמצע החיים כמונו... אנחנו כנראה בשכבת גיל מאד מסוכנת שזה אחד המאפיינים שלה. בריאות ושמחה לכולנו, צביק

מוניקה, אכן שכחתי../images/Emo122.gif

לא יודע איך. נסעתי לבי"ח בצפת. ביקרתי רעייתו בקיבוץ. מתנצל. וטנגו, זהו שחלק לא קטן מהמקרים כאן קרו בגילאים צעירים מאד. אני לא זוכר אפילו לפני 20 שנה מצב דומה. אנחנו מורעלים, עקב אורח חיים/סביבה מלאים במקדמי המחלה. אין אפשרות אחרת.הבעיה הנה שלמרות המדע הנפלא אי אפשר לשים את היד בברור על הגורמים מהם. פעם ידעו שאזבסט, וירדו מזה. כיום הכל פלסטיק, כל האוכל כל האריזה. שכחו מעץ ומזכוכית כי זה יקר. יודעים שעישון ועוד כמה. אבל זה ספציפי לסוג מסויים. מה עם היתר, שהולכים ורבים ?

דווידו

New member
לצערנו זה כך

גם בסביבה העוקפת אותי רבים המיקרים בזמן האחרון מה שנשאר לאחל זה הרבה בריאות ואריכות ימים לכולם

פעם מישהו אמר שהפורום הוא כמו מיקרוקוסמוס

ולדעתי צדק. מה שקורה בכלל האוכלוסיה מתבטא באחוזים דומים גם בחבורה של 20 איש בערך בני אותו הגיל. ואגב יש עוד שפספסת כי אתה לא יודע עליהם וביקשו שלא לומר. זה אומר שצריך להרחיב את הנתון... וגם שזה נתון משתנה עם נטיה לעליה. למה זה ככה? לא יודעת. הרבה גורמים בטוח. אורח החיים שלנו, האוכל שאנחנו אוכלים שהוא לא כמו האוכל הלא מתועש של פעם, כל מכשירי החשמל הרבים סביבנו, מכשירי הקשר למיניהם, חומרי הבניה, הרהיטים....בקיצור - הכל. בריאות טובה לכולנו והלוואי שנחזיק מעמד בטוב כמה שאפשר

אם ככה לולה

אז הסטטיסטיקה כאן קשה עוד יותר מהכללי. זה מפחיד אותי, ובד"כ איני פרנואיד.

גבי 26

New member
../images/Emo7.gif זה אמיתי

וזה כואב,, אני כל הזמן תוהה מה גורם לרבוי תחלואת הסרטן, מסביבי חברות טובות ויקרות חולות
הפתרונות שאני שומעת הם מאד טובים ויצרתיים. יש כל כך הרבה סוגים בכל גיל מין ומוצא, שזה פשוט מדהים. אני שומעת על חולים בסרטן יותר מאשר אני שומעת על חולים בשפעת.... אז תעשו חיים !!!! ואל תקחו ללב, כי חבל על האנרגיה.

הסטטיסטיקה הרשמית שונה

תמותה מסרטן אמנם עקפה את מחלות הלב וקפצה לראש הרשימה. אבל באחוזים של תחלואה כללית, הסרטן הנו עדיין די מינורי. לנתון הזה, אינני מאמין כלל.

גבי 26

New member
גם אני לא מאמינה

לסטטיסטיקה, אפילו חשבתי פעם לפנות למרכז לבקרת הסרטן......לברר מאיפה הנתונים שלהם.

למעלה