משהו השתתף פעם בחתונת קריוקי?

lunchy

New member
משהו השתתף פעם בחתונת קריוקי?

נראה לכם מתאים לשלב קריוקי במסיבת חתונה?

נשמע רעיון מאוד נחמד

לא יצא לי להיות בחתונה שהיה גם קריוקי אבל אני חושבת שזה מאוד נחמד לעשות קריוקי בחתונה.

סקסי29

New member
אני השתתפתי בחתונה שהיה קריוקי והיה

פשוט מדהים.וכמובן שהזמינו אותי כמה וכמה פעמים לשיר.ואפילו קיבלתי מחיאות כפיים ואמרו לי שחופשי אני יכול לעשות הסבה מקצועית לתחום השירה. בכלל אני חולה על קריוקי וחבר מאד טוב שלי שהוא גם סטנדאפיסט מנחה המון ערבים כאלה בכל מיני פאבים.ואנחנו באים כל החברה,ושרים חופשי בלי פתקים ובלי כלום. אך אך תנו לי מיקרופון ואני לא עוזב אותו לרגע.

זמרת1

New member
יוו אני כל כך מבינה אותךךך!!

אני מתה להיות זמרתתת! זה החלום שלי! אני התחלתי לא מזמן ללמוד פיתוח קול.. אני ממש מתכוונת לנסות את עצמי בתחום..! הייתי בכמה ערבי קריוקי ואפילו עבדתי בתור מלצרית מזמרת ונורא אהבו אותי.. בכל מקום שאני שרה מחמיאים לי על השירה על הקול והביצוע.. אין לי מילים לתאר מה זה לעלות על במה ולשיר בשבילי שלוש דקות של שירה זה שלוש דקות בגן עדןןן! יש לי מיקרופון מקצועי בבית ואני פשוט לא עוזבת אותו.. אני שרה כל היום! אם תעדכנו איפה יש ערבי קריוקי לגיל 17 אני ב-א-ה!! בתודה מראשששששש.. מעין

זמרת1

New member
ת'אמת...

עכשיו אני עולה לי"א.. שנה שעבר התחלתי בגריות ובגלל זה ההורים התנגדו שאני ילך לכוכב נולד.. השנה אני עוד לא החלטתי.. אבל רב הסיכוים שאני ינסה.. אני רק בתחילת הדרך.. לא מזמן התחלתי עם השיעורים .. ! יהיהייהיוהווהויהיהוו היום יש לי שיעורררררררררר

זמרת1

New member
אני לא יודעת אם לשלב ממש קריוקי אבל

יש לי יתונה משפחתית.. ואני ועוד כמה שרים להם כל אחד סולו..! אני חושבת שזה נורא מרגש..

כעובדת בתחום

מכירה, הייתי וזה אחד הרעיונות הכי מדהימים שיש לאירוע. אבל עם זאת אתה צריך לקחת בחשבון שזאת חתונה ומי קהל היעד שלך. מתי יוכלו אנשים לעלות לרקוד. אני גם אוהבת לפעמים בהנחיות לומר בתחילת הערב שכל העולים לשיר ישירו שירי אהבה או דואטים ואז יש קו מסויים שכולם הולכים עליו... בהצלחה

למעלה