משהו חביב, שלא קשור לנושא הפורום... למישהו יש אפקת גביסה?
M mayakol New member 9/6/03 #2 וכמו ששמתם לב, שיניתי חתימה... לא בגלל שאני חושבת חלילה משהו רע על מנהל הפורום פה, או על כל מהל פורום באשר הוא, אלא בגלל שהציטוט הזה הצחיק אותי לאללה...
וכמו ששמתם לב, שיניתי חתימה... לא בגלל שאני חושבת חלילה משהו רע על מנהל הפורום פה, או על כל מהל פורום באשר הוא, אלא בגלל שהציטוט הזה הצחיק אותי לאללה...
K Knight of Darkness New member 9/6/03 #3 שניה, תני לי להבין מרכיח גביסה = מרכך כביסה? אפקת גביסה = אבקת כביסה? ומה זה טונה יונה??? כמח=קמח? כניה=קניה? מה הקטע של זה? זה בצחוק או משהו?
שניה, תני לי להבין מרכיח גביסה = מרכך כביסה? אפקת גביסה = אבקת כביסה? ומה זה טונה יונה??? כמח=קמח? כניה=קניה? מה הקטע של זה? זה בצחוק או משהו?
M mayakol New member 9/6/03 #4 הבנת יפה מאוד! וטונה יונה זה דווקא אמיתי... יש טונה שנקראת טונה יונה, כמו טונה סטארקיסט למשל. הקטע של זה הוא שכתבו את זה ככל הנראה אנשים עילגים במקצת... הייתי מסיקה שהם ערבים, כי ערבים נוטים להגות את האות ב' כ- פ'... אבל יתכן שאני טועה.
הבנת יפה מאוד! וטונה יונה זה דווקא אמיתי... יש טונה שנקראת טונה יונה, כמו טונה סטארקיסט למשל. הקטע של זה הוא שכתבו את זה ככל הנראה אנשים עילגים במקצת... הייתי מסיקה שהם ערבים, כי ערבים נוטים להגות את האות ב' כ- פ'... אבל יתכן שאני טועה.
M mayakol New member 9/6/03 #5 ושכחת להזכיר שיש מבצע שווה ביותר בבירפומריה!!! אני חייבת לרוץ לשם... בדיוק נגמר לי הליפסטיק!