משהו חדש .זה עתה נודע לי

חיניה

New member
משהו חדש .זה עתה נודע לי

שקיים בועד הפועל של ההסתדרות גוף שנקרא גימלאים אקדמאים והוא דואג למופעים ונופשונים מוזלים (אבל ממש) התקשרתי והצטרפתי. מי שירצה יכול לפנות אלי במסר ואמסור את מספר הטלפון ותוכלו לקבל הודעות שוטפות.יכל להיות נחמד לצאת מדי פעם יחד להצגה ו\או לנופשון. מה דעתכם? שקיים בועד הפועל של ההסתדרות גוף שנקרא גימלאים אקדמאים והוא דואג למופעים ונופשונים מוזלים (אבל ממש) התקשרתי והצטרפתי. מי שירצה יכול לפנות אלי במסר ואמסור את מספר הטלפון ותוכלו לקבל הודעות שוטפות.יכל להיות נחמד לצאת מדי פעם יחד להצגה ו\או לנופשון. מה דעתכם? שקיים בועד הפועל של ההסתדרות גוף שנקרא גימלאים אקדמאים והוא דואג למופעים ונופשונים מוזלים (אבל ממש) התקשרתי והצטרפתי. מי שירצה יכול לפנות אלי במסר ואמסור את מספר הטלפון ותוכלו לקבל הודעות שוטפות.יכל להיות נחמד לצאת מדי פעם יחד להצגה ו\או לנופשון. מה דעתכם?

odo13z

New member
חיניה. מעניין.

למה שלא תפרסמי בגלוי בפורום ? לדעתי זה לא בניגוד גמור לתקנות. ההסתדרות אינה גוף מסחרי. נכון ?

חיניה

New member
אודו וכולם אם מנהלת הפורום תרשה-

אפרסם את הטלפון של גימלאים אקדמאים כאן.

חיפשתי איפה לומר לכם שלום ובחרתי

בשירשור הקצר הזה בעיקר בגלל שיש בו אינפורמציה חשובה ושאלה למנהלת. ערב טוב לכולם עם בדיחית קצרצרית...
בעל אחד חוזר הביתה ותופס את אישתו עם המאהב "מה את עושה?" הוא צועק "אמרתי לך שהוא אידיוט?" אומרת האישה למאהב

שלומי מצויין התעסקתי כל אחה"צ

באפיה ובבישול... וזה עתה יצאו מהתנור בוריקיטאס בשר יאמיייי
וכבר חוסלה מחצית התבנית...

אנימו

New member
חיניה היי. מעדיפה שתמסרי מספר

הטלפון למעוניינים שיפנו אליך במסרים. יפה שהפנת תשומת הלב , א אם כי שילשת את הידיעה...מה שמזכיר את הבדיחה עם הקוקית של השעון : בעל חזר הביתה בשעה ארבע לפנות בוקר. לשאלת אשתו : מה השעה? ענה: אחת! באותו הרגע פצחה הדוכיפת שבשעון המטוטלת, את פיה ושלחה לאויר העולם - 4 צלצולים... פנה אליה הבעל ואמר: מספיק, מספיק לצלצל פעם אחת! רמז עדין....

האדמור

New member
מניסיון.....מקבלים רק חברי ההסתדרות

קו"ח. זה בסדר. אני מחפש קורס צילום באזור חיפה לגמלאים. מי מכיר יודע??? הרבה תודה.

shkedud

New member
תבדוק במרכב מיר"ב ליד מושב צרופה

למיטב ידיעתי יש שם המון חוגים לגימלאים

maxima

New member
אדמור....ברוך בואך...../images/Emo140.gif האם

לא טעית במקרה במקרה בדרך??

אנימו

New member
אדמור-עברו הימים שחברי קו"ח היו

אוטומטית חברי הסתדרות. היום יש לשלם דמי חבר ישירות להסתדרות...

כל פעם שאני עוברת ברח' ארלוזורוב

בת"א מול הבניין הענק הזה המאוכלס מאות שותי תה, אני מתרגזת - ממש מתפוצצת - בשביל מה צריך את הגוף הארכאי הזה שהפסיק למלא את הפונקציה שלמענה הוקם ו"שותה" בלי סוף משאבים.

טוב שאני לא צריכה לקבל ממנו עבודה

את מאמינה שהמשופם יהיה ראש הממשלה הבא? אני ממש לא...

אנימו

New member
חונה-הרי כבר נאמר שהנבואה ניתנה

ל..טיפשים אז אני מפחדת להתנבא

למעלה