--- משהו חדש... מה דעתכם ? ---

pixelpro

New member
--- משהו חדש... מה דעתכם ? --- ../images/Emo41.gif

היי.. סקיצה מתוך סצינה שאני בונה, הראש או הקסדה עדיין לא מוכנים.. התמונה רונדרה בBRAZIL כרגיל, והשתמשתי רק ב OMNI אחד בכל הסצינה.. מקווה שתהנו :) יובל.. נ"ב: אין לי הרבה נסיון במידול גופים כך ש...תתחשבו :)

ejay

New member
יפה!

סצנה יפה , מוארת היטב , ומצולמת מזווית מעניינת למדי. הבעיה העיקרית היא שהדמות נבלעת ברקע- הצבעים והמרקמים דומים מדי, והתאורה לא עוזרת לה לזנק החוצה. טריק זול במקרה הזה הוא שילוב בין Backlight חזק שיאיר את הדמות מאחור וייצור מעין קו מתאר בהיר שייצור הפרדה ברורה בין המישורים, לבין דעיכה הדרגתית (attenuation/decay) של האור הראשי כך שהרקע יקלוט פחות אור מהדמות . נסה גם לגוון את הטקסטורה והבאמפ של הדמות עצמה. עניין שני הוא הקומפוזיציה והחיתוך- כרגע נראה שאפשר לוותר על חלקים ניכרים מהצדדים , בעיקר הצד השמאלי, ואולי להוסיף עוד מעט מהתקרה למעלה. (אבל אני לא בטוח, זה צורך התנסות ולא ניחושים).

eldarinn

New member
איזה עצבים! ../images/Emo46.gif

כתבתי לך הודעה והיא לא עברה ועכשיו גם לחזור אחורה אי אפשר!
בכל מקרה רשמתי שהסצינה נראית טובה ומושקעת וגם התאורה נראית אחלה. מה שכן אני לא אתייחס לפרטים כי אמרת שאין לך נסיון במודלציה של דמויות, מה שכן הטקסטורה של הגוף מאד "אבנית" (אולי בכוונה?). דבר נוסף ששמתי לב הוא שבהרבה תמונות שלך המצלמה עם עדשה קטנה מדי שמעוותת את התמונה. לדעתי אתה צריך לעבוד עם עדשה גדולה יותר.

למעלה