משהו חדש מתחיל - D-Brasserie במלון דן תל אביב

בעל כרס

New member
משהו חדש מתחיל - D-Brasserie במלון דן תל אביב

אני רוצה להמליץ על מקום חדש ( בהרצה ) שנפתח בלובי התחתון של מלון דן תל אביב. המקום שתמיד התהדר בנוף מדהים של הים , במיוחד בשקיעה...לא גרם לי אף פעם לריגוש קולינרי יוצא דופן.

השבוע , הזדמנתי למקום ( אני נוהג לקיים בו פגישות עם לקוחות ) והשף המוכשר של המלון שאותו אני מכיר ( עובד אלפיה ) הזמין אותי לראות ולחוות את המקום החדש שנפתח להרצה בימים אלו. במקום התפריט הישן והמשמים , עובד אלפיה בנה תפריט ברסארי ( מצורף צילום ) וממנו אכלתי מספר מנות : מרק בצל , בהמשך מנה נפלאה של סלט ירקות על האש (יחודו היה בכך שהירקות הקלויים היו חמים) ומסביבם בצלחת - רוטב עדין שמזכיר "ציזיקי" יווני וכמנה עיקרית קבב דגי ים מבורי ומוסר ותוספת קטנה של חציל על האש ועגבניה קלויה, בשילוב לבנה . שהיה מצויין.

אוטוטו מכונת יחסי הציבור של מלונות דן ( מישהו אמר רני רהב ולא קיבל ? ) תתחיל את עבודתה והמקום יגיע לתודעה .

אז רגע לפני , גשו לשם ותהנו ....( חניה אגב , יש מסביב בשפע ).
 

salo22

New member
מה דעתך על התפריט ?

פתחתי אותו, קשה מאוד לקרוא, בכל מקרה לטעמי הוא נשמע לעוס, משעמם, ישן ומשמים. נגדיל ונגיד אוכל של בית מלון.. מעניין איך היה נראה התפריט המשמים הקודם.. ירקות קלויים ? קבב דג ים (מי זה היה, הבורי או המוסר?), קרם ברולה ? מרק בצל ? אוקיי, תודה רבה על המידע. אגב, שפע של חנייה מסביב ? מה, בכחול לבן ? בחניונים המופקעים ?
 

passioneta

New member
גנרי לחלוטין

 

בעל כרס

New member
דעתי היא :

salo22 היקר ,
להלן תשובתי לשאלותיך המלומדות:
שהיה בארוחה טעם : חמוץ - כמו הסגנון , מר - כמו ההתייחסות וקנטרני כמו התגובה.

מעבר לכך אין לי מה להוסיף...( על התגובה שמעל)
ואם אתה מגיע לאזור ובאמת רוצה להתנסות , את אופני הטריאטלון תחנה בכניסה ( בדקתי ויש מקום )
 
למעלה