משהו חדש:

משהו חדש:../images/Emo168.gif

(רשמתי "משהו" כי אני עוד חושב מה אני יעשה) אממממממממ........ כל אחד יגיד מה הוא הכי אוהב בכל דמות: ריי רומאנו(ריימונד ברון): פטרישיה היטון(דברה ברון): בראד גארט(רוברט ברון): דוריס רוברטס(מארי ברון): פיטר בויל(פרנק ברון): מדלין סוויטן(אלי ברון): סוייר סוויטן(ג'פרי ברון): סוליבן סוויטן(מייקל ברון): מוניקה הוראן(איימי מקדוגל):

ושלי:../images/Emo168.gif

ריי רומאנו: כח הרצון שלו לקבל סקס וההתחמקויות שלו ממטלות. פטרישיה היטון: לפעמים היא תוקעת את ריי עם מטלות והשנאה שלה למארי. בראד גארט: הפרצופים שהוא עושה שהוא במצב מביך או כשהוא מתעצבן והשמחה שלו כשריימונד לא מקבל מה שהוא רוצה. דוריס רוברטס: לפעמים היא לא שמה על פרנק והירידות שלה על דברה. פיטר בויל: החוסר כושר שלו להכין לעצמו אוכל (אחרי הכל בגלל זה הסדרה קיימת (תעשו 1+1)) והירידות שלו על ריימונד מדלין סוויטן: לא מכירים אותה ממש אבל ה"דבר" שאני הכי מתוודע לו אצלה זה שהיא עושה פרצופים כריי אומר לה כל מיני דברים מוזרים. סוייר סוויטן: לא מכירים אותו כמעט אבל הוא פשוט חמוד. סוליבן סוויטן: גם אותו לא מכירים כמעט אבל הוא פשוט חמוד. מוניקה הוראן: אממממממממ.... לא שומעים עליה בהרבה פרקים אז אני לא יכול לתת תכונות וסטאף אבל יש לה פרצופים מוזרים לפעמים.

למעלה