משהו חדש

gilig

New member
נראה טוב

מזכיר לי את הציורים ההיפרראיליסטים של דיויד הוקני של בריכות בבתי פרוורים אמריקאים חסר לי החיבור לרקע להשלים את התמונה...הרנדר עצמו נראה טוב מאוד באיזה תוכנה?

AyeletMor

New member
תודה ../images/Emo9.gif

עלית עליי, הסצינה אינה גמורה...
, ואכן בינתיים הכל נורא שומם מסביב...- אז המשך יבוא. ולשאלתך זה ממודל במקס ומרונדר בברזיל.

linzer

New member
כמה דברים

דבר ראשון הכסאות והשולחן לא פרופורציונליים לסצנה (קטנים מדי) אם תחשוב על בן אדם שיוצא מהדלת הזזה הוא בערך 2 שליש גובה מהדלת ומתקרב לכיסא הכסא יגיע לו לברך בערך הטקסטורה של הדשא גדולה מדי ואפילו את המרצפות הייתי מקטין חוץ מזה הכל נראה די על הכיפאק

לגבי התאורה ....

המספרת שלך באמצע קצת כהה מידי ... אולי תשקול להוסיף ספוט על האיזור או איזה אומני קטן .... לגבי שאר הערות - מסכים לכולם (הדשא והכיסאות) הייתי ממליץ לך גם לבדוק את בנויים שוליים של בריכה- בכדי לתת יותר אמינות לסצינה .... בגדול (כדיי לא לבאס ולסיים בנימה חיובית) - נראה טוב ....

AyeletMor

New member
../images/Emo124.gif רועי!!!

סליחה על הקטנוניות, אבל אני חייבת לומר משהו. נכון שבתחום הזה 99.9% הם גברים. אבל כשהשם שלי (במקרה גם הניק שלי) הוא "איילת מור", אז כנראה שאני בכל זאת בחורה... (עם כל כמה שזה מוזר שבחורה עוסקת בתחום הזה
) וחוץ מזה מקבלת את הביקורת של כולכם. אני עדין בתהיליכים עם העבודה הזאת. תודה למגיבים!

eldarinn

New member
סבבה. את גם תכננת את המבנה

או רק מידלת? הדשא של השכן נראה ירוק יותר (שלך קצת מת..)

AyeletMor

New member
אכן, אני גם תכננתי

ולגבי הדשא- אני מתכוונת להשקות אותו, אל דאגה...

GambiTAW

New member
D:

מידול מאוד יפה איילת. רק אם להיות קטנוני קצת, רואים שאין קיר אחורי במבנה שלך (רואים דרך החלונות). ובהקשר לתמונת הרקע, הסגנונות קצת סותרים, שלך בית של המאה ה 20 בשכונה של בתים מהמאה או שתי מאות אחורה. :) וגם לכלוך מוסיף המון.. הניקיון הזה מוריד מהרגשת הריאליסטיות.

AyeletMor

New member
תודה על התגובה

קודם כל דוקא יש קיר אחורי שסוגר הכל
, מה שאתה רואה זה את ה-environment, (כי במקרה הספציפי הזה לא מדובר על "השתלה" ולכן המשך התמונה משתקף בחלונות). לגבי הצ'כונה אתה צודק, עלית עלי
אבל היי מה, לא ניתן לבנות בית חדש בין בניינים ישנים
? ולגבי הלכלוך, יש לזה סיבה- אני עוסקת במידול אדריכלי/עיצובי למטרות שיווקיות, כך שאין מקום להראות פגמים, אלא רק את השלמות...

למעלה